یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رایزنی‌هایی درباره پیمان پولی مشترک بین ایران و روسیه گفت که این پیمان پولی، تبادلات پولی بین دو کشور را تسهیل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ عباس پاپی‌زاده عنوان کرد: در دو سه سال‌ گذشته، اقدامات خوبی در بحث توسعه روابط تجاری بین ایران و روسیه انجام شده است. بنده به اتفاق وزیر جهاد کشاورزی، سفری به روسیه داشتیم که در آن تفاهم‌نامه‌های خوبی هم بین دستگاه‌های مختلف دو کشور امضا شد؛ هیات‌های مختلفی از دو کشور هم سفرهایی به ایران و روسیه داشتند و مقدمات خوبی فراهم شد.

او ادامه داد: به عنوان مثال، در بحث قرنطینه بین دو طرف تفاهمات خوبی برقرار شده است. همچنین از سرمایه‌گذاران روسی دعوت شده تا در ایران حضور پیدا کنند. علاوه بر این،‌ به دنبال این هستیم که پایانه‌های صادراتی با سرمایه‌گذاران مشترک داخلی و خارجی شکل بگیرد و این یک زیرساخت دائمی برای توسعه صادرات باشد.

این نماینده مجلس به مشکلات صادرات محصولات به روسیه نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع تبدیلی و بسته‌بندی تا حدودی دچار مشکل هستیم که داریم تلاش می‌کنیم این مسائل را برطرف ‌کنیم. در نشست اخیری هم که با مدیر کل سازمان خوار و بار جهانی داشتیم این مساله را بررسی کردیم که در بحث بسته‌بندی و صنایع تبدیلی،‌ تکنولوژی لازم را در اختیار ما قرار دهند تا قدرت ماندگاری محصول ما برای صادرات افزایش پیدا کند.

به گزارش ایسنا؛ پاپی‌زاده افزود: یکی از مسائلی که بین دو کشور وجود داشت، استفاده از ارز مرسوم بود. در این مسئله با توجه به تحریم‌هایی که هم برای ما و هم برای روسیه اتفاق افتاده بود دچار مشکل بودیم. اقداماتی صورت گرفته تا پیمان پولی را جایگزین این موضوع کنیم تا از پول رایج دو کشور استفاده شود. این کار، قسمت زیادی از تبادلات پولی بین دو کشور را تسهیل می‌کند و به بازرگانان ما کمک می‌کند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار