عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی پرداخت دیه جانباختگان فاجعه منا از سوی دولت عربستان، گفت: اختلاف آماری که میان تعداد واقعی شهدای ایرانی فاجعه منا و تعداد اعلام شده از سوی عربستان وجود دارد، فاحش است که باید برای اثبات آن به اسناد رجوع کرد.

احمد امیرآبادی فراهانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه ورود حجاج به عربستان بر اساس فرایندی واضح و روشن صورت می گیرد، گفت: در بحث صدور ویزا و شرکت هایی که مسئولیت حجاج را در عربستان بر عهده دارند قراردادهایی نوشته شده که بر اساس آن تعداد حجاج مشخص است.

 

اختلاف آمار میان تعداد واقعی شهدا و تعداد اعلام شده از سوی عربستان فاحش است

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: برگزاری مناسک حج مسأله ای نیست که تا این حد اختلاف آمار در آن مشهود باشد مخصوصا اعلام تنها تعداد 700 نفر به نظر شوخی می رسد در حالی که طبق اسناد موجود این تعداد به بیش از 5هزار نفر می رسد.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه دولت عربستان باید نسبت به تمام حکومت های اسلامی که شهروندان خود را در فاجعه منا از دست داده اند، پاسخگو باشد، گفت: سازمان حج و زیارت و معاونت کنسولی وزارت خارجه باید به جد پیگیر این قضیه باشند تا حقوق شهروندان ایرانی از سوی سعودی ها پایمال نشود مخصوصا با توجه به اینکه آنها دشمنی آشکاری را با ملت ایران آغاز کرده اند.

 

ضرورت ایجاد هماهنگی میان کشورهای اسلامی برای تعیین میزان دیه طبق شرع

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص میزان دیه ای که باید از سوی دولت عربستان به خانواده بازماندگان فاجعه منا پرداخت شود، خاطرنشان کرد: لازم است برای تعیین میزان مبلغ دیه میان کشورهای اسلامی هماهنگی صورت گیرد و بر اساس قانون و شرع دیه به خانواده بازماندگان این فاجعه در تمامی کشورها پرداخت شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار