عضو هیأت رییسه فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس با اشاره به اینکه کپی‌برداری کشورها از طرح‌های صنایع دستی کشورمان موجب از بین رفتن بازارهای صادراتی شده، گفت: یکی از راه‌های افزایش صادرات در این حوزه، ارائه معافیت‌های مالیاتی است.

ولی‌الله نانواکناری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اینکه امروزه توسعه صادرات صنایع دستی امری مهم بحساب می‌آید، گفت: بر اساس سند چشم انداز کشور، توجه به جایگاه تولید و صادرات محصولات صنایع دستی امری ضروری است.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه می توان با برنامه ریزی بلند مدت، حوزه صادرات صنایع دستی را توسعه دهیم، اظهارکرد: رشد در این صنعت نیازمند ایجاد انگیزش در بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان است.

وی ضمن تاکید بر اینکه آمارهای ارائه شده در خصوص میزان رشد صادرات صنایع دستی در هر سال قابل اعتماد نیست، ادامه داد: مسئولان متولی در این حوزه گرایشی برای دستیابی به جایگاه مناسب در حوزه صنایع دستی را ندارند زیرا اگر چنین موضوعی وجود داشت امروزه شاهد فراهم شدن و تامین زیرساخت‌ها در این عرصه بودیم.

ضرورت احیاء صنایع دستی از بین رفته استان مازندران

نانواکناری تصریح کرد: هم اکنون به دلیل بی توجهی به تولیدکنندگان صنایع دستی، بسیاری از تولیدات استان مازندران در این عرصه از بین رفته و دیگر تولید نمی‌شود لذا این محصولات نیاز به احیاء دارند.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: یکی از راه های افزایش صادرات محصولات ایرانی در این حوزه، ارائه معافیت های مالیاتی است که نقش بسزایی دارد.

وی اظهار کرد: هم اکنون کشور چین با کپی برداری از طرح‌های محصولات مختلف ایرانی، اقدام به تولید صنایع دستی کرده است که این امر ضربه بزرگی به صنعت قدیمی کشورمان وارد کرده و در این میان موجب از دست رفتن بازارهای صادارتی نیز می شود.

عضو هیأت رییسه فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نباید ظرفیت وزارت امورخارجه در معرفی صنایع دستی کشورمان به دنیا را فراموش کرد و در این میان سفارتخانه‌ها نقش مهمی بر عهده دارند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار