اسدالله قره خانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست امروز کمیسیون صنایع و معادن گفت: طرح یکشوری اصلاح ماده (7) قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت در نشست امروز کمیسیون بررسی شد که پیشنهاد طراحان این بود، که قراردادهای بالای 100 میلیون دلار که با خارجی ها منعقد می شود در مجلس بررسی و تصویب شود.
نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کمیسیون انرژی بر اساس ماده 77 قانون اساسی و تفاسیر شورای نگهبان طرح مذکور را رد کرد، افزود:اصل 77 قانون اساسی می گوید که عهدنامه ها، مقاوله نامه ها، قراردادها و موافقت نامه های بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و از آنجا که این قراردادها بین المللی بوده و همچنین از آنجا که قانون برای تسهیل و تسریع فعالیت ها و امور است، این طرح پیچیدگی فعالیت ها را در پی خواهد داشت و مجلس از وظایف قانون گذاری به سمت اجرا سوق داده شود.
قره خانی با اشاره به اینکه بر اساس قانون و اختیارات وزارت نفت، شورای عالی هیدروکربنی تشکل شده بر قراردادها نظارت می کند، ادامه داد:بنابراین اگر قراردادی برخلاف مصالح کشور باشد، از طریق این شورا بررسی شده و پیگیری می شود و بر این اساس توضیحات طرح قانع کننده نبود.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای تصریح کرد:: بر اساس ماده (7) قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت شرایط عمومی قراردادهای نفتی با پیشنهاد وزیر نفت به تصویب هیأت وزیران می رسد./
پایان پیام