محمدرضا منصوری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به افتتاح فاز اول ایستگاه راه آهن ساوه گفت: این ایستگاه بخشی از طرح راه آهن سراسری تهران - همدان است که در مرحله نخست آن تاسیسات پایه و بناهای ساختمانی به مساحت پنج هزار و 84 به بهره برداری رسید.
نماینده مردم ساوه و زرندیه درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ساختمان اصلی این طرح در ایستگاه راه آهن ساوه یک هزار و 655 مترمربع وسعت دارد،افزود: ایستگاه ساوه قسمتی از است 70کیلومتر از خط راهآهن تهران - همدان در محدوده شهرستان ساوه قرار دارد و که در 10 کیلومتری شمال شهر ساوه قرار دارد و مقرر شده است که طراح ریزی دستیابی از ساوه به ایستگاه راه آهن نیز انجام شود.
منصوری با بیان اینکه بالغ بر 5 میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه شده است ،افزود: با عملیاتی شدن این خط شد که فاصله زمانی شهر ساوه به تهران به کمتر از یک ساعت کاهش خواهد یافت.
وی یاد آور شد : روزانه عده زیادی از مردم در مسیر آزادراه تهران - ساوه تردد می کنند که با راه اندازی قطار حومه ای تهران - ساوه، رفت و آمد مردم، دانشجویان و فعالان شهرک های صنعتی در این مسیر تسهیل می شود.
تقویت فرصت های اشتغالزایی با ریلی شدن مسیر تهران- ساوه
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افتتاح ایستگاه راه آهن و برخورداری مردم شهرستان ساوه از حملونقل ریلی ،فرصتهای اشتغال بسیاری را در این شهرستان را تقویت میکند.
عضو مجمع نمایندگان استان مرکزی با اشاره به اینکه حداقل دو ماه زمان نیاز است که خط ساوه به صورت عملیاتی نسبت به جابجایی مسافر اقدام کند، افزود: در این مدت کار اجرای ایستگاه نیز به پایان رسیده و در آینده نیز این خط آهن به صورت اجرایی به خط ریلی کشور متصل خواهد شد و مسافران می توانند از ساوه بدون اینکه به تهران بیایند به مشهد مقدس سفر کنند.
گفتنی است؛ راه آهن تهران- ساوه - همدان- سنندج به طول 420 کیلومتر با هدف ایجاد کوتاه ترین مسیر ریلی بین این شهرها و پس از آن اتصال به مسیر راه آهن سمنگان- کرمانشاه و در ادامه تا مرز خسروی و راه آهن کشورهای همسایه احداث شده است./
پایان پیام