نماینده مردم مهاباد در مجلس با بیان اینکه داعش و اربابان آن ازجمله اسرائیل به حریم هیچ انسانی حرمت قائل نیستند، گفت: روز قدس، روز محکومیت وحشیانه ترین آدم کشی هاست.

روز قدس، روز محکومیت وحشیانه ترین آدم کشی هاست

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، جلال محمود زاده نماینده مردم مهاباد در مجلس  با صدور پیامی از  حضور پرشور  مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس تقدیر و تشکر کرد،متن پیام به این شرح است:

بسمِ اللهِ الرّحمنِ الرَّحیم

داعش و اربابان آن ازجمله اسرائیل به حریم هیچ انسانی حرمت قائل نیستند  و روز قدس، روز محکومیت وحشیانه ترین آدم کشی هاست

امسال مسلمانان جهان در حالی روز جهانی قدس را گرامی  داشتند که زنان، کودکان و مردم مظلوم فلسطین همانند گذشته درسکوت تعجب برانگیز و شرم آور جامعه جهانی در معرض وحشیانه‌ترین ‌آدم‌کشی های تاریخ در نوار غزه قرار دارند و فریاد مسلمانان فلسطین ما را به فریاد علیه استکبار و علیه رژیم صهیونیستی در روز جهانی قدس فرا می‌خواند .

راهپیمایی روز جهانی قدس محکومیت همزمان وحشی‌گری‌های داعش در عراق وسوریه و اسرائیل در غزه می باشد که به حریم هیچ انسانی حرمت قائل نیستند و ملت ایران در راستای هدف متعالی و دوراندیش امام راحل (ره) و هدایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز قدس امسال را پرشورتر از گذشته برگزار کردند و اطمینان دارد که ریشه درخت غصبی اسرائیل با همت مقاومت از زمین بیرون آورده شده و با چند ضربه متحدانه مسلمین سرنگون خواهد شد.

اینجانب به نمایندگی از مردم شریف مهاباد ضمن محکومیت حملات ددمنشانه و ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه، ازآحاد مردم فهیم، مومن، تشکر می کنم که با وحدت، یکپارچگی خود در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کرده و با نشان دادن عزم و اراده خویش در حمایت از آرمان رهایی قدس شریف، برگ زرین دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی به یادگار بگذارند.

جلال محمودزاده 
نماینده مردم مهاباد/

پایان پیام

برچسب‌ها