نایب رئیس اول فراکسیون میراث فرهنگی در مجلس با بیان اینکه مسئولان برنامه‌ای برای عرضه و فروش محصولات بومیان در ایام پیاده‌روی اربعین ندارند، گفت: پیاده‌روی اربعین فرصتی برای مردم مرزنشین به منظور استفاده بهینه از ظرفیت 2 میلیون زائری است که در ایام اربعین به آنجا سفر می‌کنند.

نبود ایستگاه‌های عرضه محصولات مرزنشینان در مسیر حرکت زائران اربعین/ ضرروت ثبت ملی پیاده‌روی اربعین

شهاب نادری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از عدم استفاده مسئولان از ظرفیت 2میلیون نفری زائران ایرانی ایام اربعین برای سفر به کربلای معلی به منظور رونق اقتصادی شهرهای مرزی، گفت: از آنجا که پیاده‌روی اربعین اتفاق نادری است و در پی آن حدود 2 میلیون هم‌وطن مسیری چند صد کیلومتری را در طی ایامی خاص پیاده‌روی می‌کنند، باید این رویداد مهم مذهبی و ملی را به‌عنوان "گردشگری مذهبی" به ثبت ملی رساند تا در ادامه توجه‌های بیشتری به این مهم از منظرهای مختلف شود.

نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی، روانسر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بارها از مسئولان سازمان میراث فرهنگی خواسته‌ام در راستای ثبت ملی این رویداد تلاش کنند اما هنوز اقدام منجر به نتیجه‌ای صورت نگرفته است.

وی همچنین با انتقاد از گران شدن قیمت اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها در حوزه انتخابیه خود به‌عنوان یکی از مسیرهای اصلی عبور گردشگران برای رسیدن به کربلای معلی، گفت: مگر این فرصت سالی چند بار نصیب مردم و بومیان منطقه می‌شود که مسئولان اینگونه فرصت سوزی می‌کنند؛ در حالی که باید شرایط را برای ارائه خدمات بیشتر و در ادامه رونق اقتصادی در منطقه تلاش کرد.

نادری با اشاره به اینکه پیاده‌روی اربعین فرصتی خوبی برای فروش صنایع دستی، محصولات و اغذیه خانگی مردم مرزنشین در مسیر حرکت مسافران محسوب می‌شود، افزود: متاسفانه اداره‌کل میراث فرهنگی استان با وجود گذشت چند سال از این اتفاق ملی، برنامه‌ای برای عرضه انوع محصولات بومیان با ایجاد محل و ایستگاه‌هایی برای این مهم نیست.

نایب رئیس اول فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مجلس شورای اسلامی همچنین معتقد است تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه می‌تواند در روند درآمدزایی و ایجاد شغل از طریق گردشگری تغییرات اساسی ایجاد کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار