نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، گفت: صندوق های بیمه ای و بازنشستگی کشور نیازمند درآمدهای پایدار هستند تا از مشکلات و دغدغه های موجود رهایی یابند.

صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی کشور نیازمند درآمدهای پایدار هستند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد حسینی در جلسه شورای اداری مشترک سه شهرستان فراهان، آشتیان و تفرش که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فراهان برگزار شد، اظهار داشت: موضوع برداشت یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با هدف توسعه و رونق کسب و کار و کاهش بیکاری، ایجاد اشتغال روستاییان، عشایر و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر در مجلس به تصویب رسیده است که در کمیسیون برنامه و بودجه و در فراکسیون اشتغال به خوبی از این طرح حمایت شد.

 نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، افزود: اجرای این طرح می تواند به رفع دغدغه های اشتغال بخش روستایی کمک کند و در آینده نزدیک باید سهمیه هایی که در این رابطه براساس قانون اعلام می شود سریع تر به بانک های مرتبط ارجاع شود.

نماینده تفرش، اشتیان و فراهان در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: یکی از ابرچالش هایی که در کشور وجود دارد موضوع صندوق های بازنشستگی و تامین اجتماعی و...است. 

حسینی تصریح کرد: در کشور حدود ۶۰ الی ۷۰ صندوق وجود دارد و اولین صندوقی که به گل نشست صندوق بازنشستگی فولاد بود؛ حتی صندوق بازنشستگی نفت هم چنانچه با روند موجود پیش رود با مشکل روبرو می شود.

وی ادامه داد: امروز صندوق تامین اجتماعی نیز در یک نقطه سر به سر قرار گرفته و با توجه به قانون برنامه ششم اگر سالی ده درصد از بدهی های تامین اجتماعی پرداخت شود، شاید مشکل صندوق تامین اجتماعی کاهش یابد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: کمیسیون برنامه و بودجه این مورد را به عنوان یک دغدغه در دستور کار داشت و در این رابطه چندین جلسه کارشناسی در کمیسیون برگزار شد .

حسینی خاطر نشان کرد: این جلسات با دو رویکرد دنبال شد یکی اینکه چه درآمدهای پایداری را می توانیم برای این صندوق ها فراهم کنیم و دیگر اینکه با چه اصلاحاتی در قانون موجود می توانیم این دغدغه ها را رفع کنیم.

وی بیان داشت: یکی از مباحثی که در قانون آمده و همه با آن دست به گریبان هستند موضوع حقوق بازنشستگانی است که در گذشته بازنشسته شده اند و امروز در یک حد بسیار پایین حقوق می گیرند و توقع این است که مشکل این قشر هم براساس قانونی که مصوب شد، تا پایان برنامه ششم حل شود.

به گزارش مهر، نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این مورد بار مالی دارد اما نباید فراموش کنیم که همسان سازی حقوق بازنشستگان خواسته به حق مردم ایران است و مجلس هم در تلاش است در کنار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه اقدامات موثر صورت گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار