عبدالکریم حسینزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت، در توضیح طرح اصلاح قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران جهت حضور اقلیتها در شوراهای شهر و روستا، گفت: کشورهای مختلف از مدل های متعدد برخوردارند، برخی کشورها کرسی هایی در نهادهایی چون شوراها رزرو دارند و برخی تناسبات اجتماعی را لحاظ و بر اساس آن ترکیب شورا انتخاب می شود.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: جامعه و مردم باید در راستای مردم سالاری و بر حسب تجربه به سمتی رود که در هر شهری افراد با هر قومیت و مذهبی در شورا حضور پیداکنند زیرا شهر و کشور نباید از نعمت سرمایه های انسانی که عامل اصلی توسعه است، محروم گردد.
وی افزود: ایجاد بسترهای انتخاب عمومی و اینکه مردم از بین همه کاندیداهای شورا بتوانند کارآمدترین را انتخاب کنند، هر چند مرکز پژوهش های مجلس مطالعاتی را در این زمینه انجام داده و کتابی هم تهیه شده به نوعی که 60 کشور و نوع انتخابات شوراهایشان و مجلس محلی آنها را ارزیابی کرده اند.
حسین زاده یادآور شد: از این الگوها می توان استفاده کرد منتهی ایده ال و آرمان گرایانه ترین روش انتخاب کاندیداها بر حسب صلاحیت های فردی، تخصص، تجربه و ایرانیت آنها است.
عضو فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی، افزود: از این رو طرحی ارایه تا با اصلاح قانون همه اقلیت های مذهبی بتوانند در شوراها حضور داشته باشند، تبعیض بین زن و مرد، کرد و لر و ترک و بین زرتشیتی و مسلمان یا عرب و فارس و غیره اشتباه محض است زیرا مردم باید بر اساس فهم خود انتخاب کنند./
پایان پیام