محمدعلی پورمختار در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص هدف کشور های اروپایی از مطرح کردن قدرت دفاعی و موشکی ایران گفت:تضعیف ایران مهم ترین هدفی است که آنها دنبال می کنند و از هیچ راهی در زمینه توقف سازی آن چشم پوشی نمی کنند.
نماینده مردم کبودرآهنگ و بهار در مجلس شورای اسلامی افزود: موشک بعنوان یکی از ابزار های دفاعی کشور محسوب می شود، اما کشورهای اروپایی و آمریکا با متوقف کردن تولید آن در کشور خواستار زمینه سازی تجاوز به ایران اسلامی هستند.
وی ادامه داد: همانگونه که مشاهده می شود برخی کشور های اروپایی و آمریکا دارای موشک های فراوان از نوع لیزری و هدایت شونده و حتی تعداد زیادی بمب اتمی هستند و این نشانگر خوی استکباری در این کشور هاست که بخود اجازه می دهند در امور هر کشوری دخالت داشته باشند.
این نماینده مجلس در دوره دهم خاطر نشان کرد: متاسفانه گزافه گویی طرف های غربی پایانی ندارد زیرا آنها هر لحظه بدنبال روزنه ای برای ضربه زدن به پیشرفت های ایران اسلامی هستند و با وجود افزایش روزافزون موشک های خود به این جسارت رسیده اند که از کاهش یا توقف تولید موشک در ایران صحبت کنند.
وی ادامه داد: ایران موشک خود را بر اساس ضوابط و قوانین بین اللملی تولید می کند و جنبه دفاعی دارد زیرا ایران هیچ موقع خوی تجاوزگری ندارد و ما این اجازه دخالت را به هیچ کسی در این زمینه نخواهیم داد و قاطعانه هر مذاکره ای را در بحث دفاعی و موشکی رد می کنیم.
پورمختار افزود: ایالات متحده با ایجاد ایران هراسی در اروپا و منطقه به دنبال جنگ نیابتی است و از اروپایی ها به عنوان اهرم فشار بر ایران استفاده میکند تا بتواند به هر صورتی امنیت رژیم صهیونیستی تأمین کند.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: استقلال یکی از مهمترین اهداف ملت بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بشمار می آید و به هیچ قدرتی اجازه نقض آن را نمی دهد و ما باید بتوانیم با اتحاد و همدلی در مقابل این تهدیدات ایستاده و با سرعت فراوان قدرت دفاعی و موشکی خود را برای امنیت کشور و ملت ارتقا دهیم./
پایان خبر