عضو کمیسیون آموزش مجلس ضمن اعلام مخالفت با استانی کردن بودجه آموزش و پرورش، گفت: بیش از 90درصد بودجه وزارتخانه صرف پرداخت حقوق می‌شود؛ درنتیجه نباید برای چند درصد باقیمانده پای استانی شدن وسط کشیده شود.

شانه خالی کردن سازمان برنامه و بودجه از زیر بار مسئولیت بودجه آموزش و پرورش با استانی کردن آن

محمدباسط درازهی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه استانی کردن بودجه آموزش و پرورش آسیب‌های بسیاری به این نهاد فرهنگی است، گفت: استانی شدن برخی از امورات نه تنها مشکلی راه‌حل نخواهد کرد بلکه به معنای خالی کردن شانه از مسئولیت از سوی مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور است.

نماینده مردم سراوان، سیب، سوران و زابلی در مجلس شورای اسلامی دامه داد: اگرچه استانی کردن بودجه فوایدی همچون شفافیت و مشخص شدن کم و کیف بودجه را به دنبال دارد اما به دلیل کم بودن این بودجه، تقابل مسئولان با مردم رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه کاملاً با این موضوع مخالف است، توضیح داد: در حال حاضر بیش از 90 درصد بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق پرسنل می‌شود؛ درنتیجه ضرورت ندارد برای چند درصد باقیمانده بودجه پای استانی شدن وسط کشیده شود.

درازهی ادامه داد: پس از استانی شدن بودجه، استاندار اختیار دخل و تصرف داشته و حق دارد تا 10 درصد در آن دخل و تصرف کرده و اولویت‌بندی کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین با اشاره به بندی از احکام بودجه سال 97 مبنی بر اینکه تمامی درآمدهای آموزش و پرورش اختصاصی تلقی شود، توضیح داد: اختصاصی تلقی شدن درآمدهای آموزش و پرورش به معنای این است که نمی‌توان آن را برای مصارف غیر از امورات آموزش و پرورش برداشت کرد، اما آموزش و پرورش درآمد خاصی ندارند مگر آنکه مراکز تولیدی و تجاری درآمدزا برای این وزارتخانه تعریف شود اما شرایط چنین مهمی هم در کشور مهیا نیست./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار