به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد حسین مقیمی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان تهران از عملکرد دستگاهها به ویژه نیروی انتظامی تشکر کرد.
استاندار تهران اظهار کرد: مهمترین موضوع در مدیریت بحران، امدادرسانی است و باید مورد لحاظ قرار گیرد.
مقیمی تصریح کرد: برای مدیریت بحران در استان تهران نیاز مند به امکانات بیشتری هستیم.
وی ادامه داد: اکثر شهرستان های استان دارای سوله مدیریت بحران هستند و آمادگی لازم هم وجود دارد.
استاندار تهران ضمن اشاره به مسایلی همانند زلزله گفت: آموزش همگانی هنگام بروز زلزله ضروری است.
مقیمی افزود: آموزش همگانی باید از طریق رسانه ملی و فضای مجازی صورت بگیرد.
وی تاکید کرد: در بحث امداد و نجات باید علاوه بر ساخت سوله های مدیریت بحران در سطح استان باید از ظرفیت مکان های عمومی نظیر مسجد ،مدرسه یا ورزشگاه استفاده کنیم.
استاندار تهران گفت: هنگام بروز زلزله باید 30درصد ظرفیت بیمارستانها در اختیار مصدومان زلزله قرار گیرد.
مقیمی اظهار کرد: با رفع ایرادات اعضا ستاد مدیریت بحران در صدد هستیم تا مشکلات این حوزه را برطرف کنیم و مدیریت بهتری داشته باشیم.
وی افزود: استانهای مرکزی، قم، البرز، و مازندران به عنوان استانهای معین استان تهران در صورت وقوع زلزله هستند.
استاندار تهران ادامه داد: اصفهان، استان پشتیبان تهران در صورت وقوع زلزله تعیین شده است.
به گزارش تسنیم، مقیمی تصریح کرد: اورژانس هوایی و پدبالگرد، ایجاد شبکه های ریلی زیرزمینی ویژه انتقال مصدومان در هنگام وقوع زلزله احتمالی و رفع مشکل تردد در هنگام بروز حادثه در استان تهران ضروری بنظر می رسد./
پایان پیام