به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ عبدالله ناصری عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان درباره طرح پیشنهادی مصطفی کواکبیان مبنی بر تشکیل پارلمان اصلاحطلبان اظهار کرد: بحث تشکیل پارلمان اصلاحات در شورای مشورتی و شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان شنیده نشده است.
وی افزود: این طرح جمعبندی روشنی ندارد و اکثریت احزاب اصلاحطلب به این نتیجه رسیدهاند که شورای عالی سیاستگذاری همچنان به فعالیت بپردازد، همچنین کارگروهی در حال رفع نواقص این شوراست.
ناصری تصریح کرد: طرح ارائه شده از سوی کواکبیان طرفدارانی دارد، اما قریب به اتفاق احزاب و شخصیتهای اصلاحطلب معتقدند که لازم است شورای عالی سیاستگذاری اصلاح شود و کماکان روند گذشته را ادامه دهد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان بیان کرد: بنده از جزئیات طرح پارلمان اصلاحطلبان اطلاعی ندارم اما اگر قرار باشد این امر بررسی شود، طرح مذکور به بالاترین مرجع اصلاحات یعنی شورای تصمیمگیری اصلاح طلبان خواهد رفت./
پایان پیام