سید حمایت میرزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح نشست امروز(سهشنبه 26 دیماه) کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: دستور کار نخست نشست امروز کمیسیون استماع اخبار حوزه آموزش و تحقیقات مطرح بود که در جریان آن نمایندگان عضو کمیسیون نسبت به مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق درباره عدم افزایش حقوق کارکنانی که بالای 5 میلیون تومان حقوق میگیرند، اعتراض داشتند که چرا لفظ "هیأت علمی" به طور خاص در این مصوبه آورده استفاده شده است در حالیکه نیازی به استفاده از قید عنوان "هیأت علمی" در این مصوبه نبود.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: برخی از اعضای هیأت علمی دانشگاهها حقوق زیر 5 میلیون تومان دریافت میکنند و این قانون میتواند برای آن دسته از اعضای هیأت علمی که بالای 5 میلیون حقوق میگیرند، اجرایی شود لذا اجماع شد که استفاده از لفظ "هیأت علمی" در مصوبه اخیر تلفیق ضرورتی ندارد.
مهلت یک ماهه صادقی به وزارت علوم برای شفافسازی بورسیههای تحصیلی
وی افزود: دستور کار دوم کمیسیون، طرح سئوالات نمایندگان از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بود که محمود صادقی نماینده مردم تهران در خصوص بورسیههای تحصیلی از وزیر علوم سئوال داشت؛ بر این اساس مقرر شد طی یک ماه آینده مورد به مورد این بورسیههای تحصیلی با وزارت علوم چک شود و پس از آن نماینده سئوالکننده اعلام کند از سئوال خود منصرف شده است یا خیر.
قاضیپور از وزارت علوم پاسخ مکتوب طلب کرد
میرزاده ادامه داد: نادر قاضی پور نماینده سئوالکننده بعدی بود که درباره علت کاهش رشد علمی کشور از وزیر علوم سئوال کرد و مقرر شد طی دو هفته آینده به صورت مکتوب پاسخی از وزارت علوم در خصوص علت کاهش رشد علمی کشور به ویژه در منطقه ارائه شود تا نماینده ارومیه با بررسی پاسخ وزارت علوم اعلام کند قانع شده است یا سئوال مذکور به صحن برود.
وی افزود: سومین نماینده سئوالکننده محمدرضا صباغیان نماینده مردم بافق و ابرکوه بود که در خصوص گسترش بی رویه و بی حساب و کتاب دانشگاهها بدون رعایت طرح آمایش سرزمینی بود که نهایتا وزارت علوم در این مورد هم پاسخی مکتوب به نماینده سئوال کننده ارائه خواهد داد تا وی درباره قانع شدن یا نشدنش تصمیمگیری کند.
این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: جلال محمودزاده نماینده مردم ارومیه نیز دیگر نماینده سئوال کننده بود که وضع نامطلوب رفاهی دانشگاهها، نیمه تمام بودن پروژههای عمرانی و بی توجهی به توسعه دانشگاه پیام و نور و آزاد بود که مقرر شد پس از یک ماه با بررسیهای بیشتر اعلام کند قانع شده است یا خیر.
بررسی حذف کنکور دستور هفته آینده کمیسیون آموزش
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: دستور کار آخر نشست امروز کمیسیون با حضور نمایندگان علوم، تحقیقاتوفناوری و آموزش و پرورش در خصوص بررسی نحوه اجرای قانون سنجش، پذیرش دانشجو و حذف کنور بود که بررسی و تصمیمگیری در خصوص آن به هفته آینده موکول شد./
پایان پیام