عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از هر فرصتی باید برای آشتی مردم با کتاب استفاده کرد، گفت: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری می‌تواند از طریق روزنامه های محلی مسافران را با جاذبه‌های گردشگری شهر مقصد آشنا کند.

سازمان میراث فرهنگی از ظرفیت روزنامه‌های محلی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری استفاده کند

احمد مازنی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه از هر فرصتی باید برای آشتی مردم با کتاب استفاده کرد، گفت: وضعیت مطالعه کتاب در کشور بحرانی است؛ افرادی که در گذشته اهل مطالعه بودند امروزه گرفتار وب‌گردی و استفاده از شبکه‌های اجتماعی شده‌اند و حس نیاز مطالعه در افراد با مطالعه مطالبی در فضای مجازی برطرف می‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام مترو تهران در خصوص ارائه کتاب مجازی به مسافران، تصریح کرد: مردم زمان زیادی را روزانه در خطوط مترو و ترافیک سپری می‌کنند می‌توان از این فرصت برای کتاب‌خوانی و افزایش سرانه مطالعه استفاده کرد.

وی بیان کرد: در قطارهای بین‌شهری می‌توان از روزنامه‌های محلی و استانی و یا بروشورهایی با موضوع گردشگری استفاده کرد تا از این طریق از یک سو بتوان میزان مطالعه مردم را افزایش داد و از سوی دیگر مسافران را با ظرفیت‌های گردشگری شهر مقصد آشنا کرد البته باید پس از مدتی از طریق پخش پرسشنامه‌ها تاثیرات این اقدام سنجیده شود.

مازنی اظهار کرد: متولی اصلی ترویج استفاده از کتاب در متروها شهرداری‌ها هستند اگر به شهرداری‌ها به عنوان مدیریت متمرکز شهری اختیارات لازم داده شود این نهاد می‌تواند اقدامات مناسبی در این زمینه انجام دهد البته دستگاه‌های دیگر نیز باید برای تولید محتوا جذاب، به‌روز و مناسب به شهرداری‌ها کمک کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری می‌تواند با امضا تفاهم‌نامه‌هایی شفاف با سازمان قطارهای بین‌شهری وظیفه تولید محتوا برای روزنامه‌های محلی و یا بروشوها را برعهده گیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار