محمد ابراهیم رضایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با وضعیت اعتبارات وزارت امور خارجه در لایحه بودجه سال آینده، گفت: نمایندگان مجلس تلاش کردند اعداد و ارقام مربوط به بودجه وزارتخانه مذکور را بیش از رقم پیشنهادی دولت افزایش دهند اما محدودیت های موجود در بودجه که همگان از آن مطلع هستند اجازه نداد.
نماینده مردم خمین در مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه نقش پررنگی در تخصیص صددرصدی اعتبارات دستگاه ها خصوصا وزارت امور خارجه دارد، تصریح کرد: البته باید یادآور شد که دولت به نمایندگان مجلس قول مساعد داد تا بیش از اعتبار پیش بینی شده، طی سال آینده نیز اعتباری را به وزارت امور خارجه برای تحقق ماموریت های محوله تخصیص دهد.
وی ادامه داد: همگان اذعان دارند کشور نیاز به تحرک بیشتر وزارت امور خارجه و سفارتخانه ها در سایر کشورها دارد تا بتوان مشکلات مالی و غیره را برطرف کنیم.
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: به نظر می رسد طی سالیان گذشته دستگاه دیپلماسی کشورمان در بعد اقتصادی فعالیت نداشته و اهداف صرفا در امرو سیاسی متمرکز بوده است از این رو ضرورت دارد وزارتخانه یاد شده در راستای تحقق اهداف اقتصادی کشور نیز سفارتخانه ها را جهت دهی کند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولان دیپلماسی کشورمان افراد متخصص را در سفارتخانه ها بکار بگیرند تا امور سیاسی، اقتصادی و غیره در کنار یکدیگر پیشرفت داشته باشد و اهداف کلان ایران اسلامی در ابعاد گوناگون محقق شود./
پایان پیام