وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اشتغال و توسعه اقتصادی را از دغدغه‌های دولت دوازدهم دانست و گفت: آثار فعالیت‌هایی که در پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مجموعه‌های استارتاپی و فن‌بازارها اتفاق می‌افتد سبب می‌شود نگاه دولت، وزرا و مسئولان ملی به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فناوری، نگاهی احترام‌آمیز، توأم با اعتماد و امیدواری باشد.

اشتغال و توسعه اقتصادی از دغدغه‌های دولت دوازدهم/ لزوم حفظ و گسترش ارتباطات هدفمند پارک‌های علم و فناوری با دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی روز دوشنبه در بیست و هشتمین نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور اظهار داشت: در شرایط کنونی مجموعه علمی کشور، پارک‌های علم و فناوری بخش مهمی از ساختار و سازمان آموزش عالی به معنای علوم، تحقیقات و فناوری هستند که روز به روز نیز هم جایگاه آنها ارتقا می‌یابد و هم انتظارات جامعه از مجموعه‌های این چنینی بیشتر می‌شود.

وی افزود: خوشبختانه در سال‌های گذشته پارک‌های علم و فناوری و شهرک‌های علمی و تحقیقاتی از لحاظ وسعت عملکرد و تأثیرگذاری های در جامعه دیده شده و نمود داشته است.

به گفته وزیر علوم، شرایط برای حضور فعال و گسترده‌تر پارک‌های علم و فناوری فراهم است، و این امر حمایت‌های خوبی را در سطح کشور به سوی پارک‌های علم و فناوری سازماندهی می‌کند.

وی با اشاره به سابقه فعالیت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد افزود: در دولت دوازدهم بخش مهمی از برنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر مباحث توسعه‌ای، اشتغال و تبدیل دانش به ثروت متمرکز است که یکی از اصلی‌ترین مسیرها در محقق کردن این برنامه‌ها از طریق پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد میسر می‌شود.

غلامی خاطرنشان کرد: انتظار داریم که پارک‌های علم و فناوری نمود مهم دیگری در کنار دانشگاه‌ها از حضور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در صحنه باشد؛ بدین معنا که در هر منطقه‌، پارک‌های علم و فناوری مرجع ورود ایده‌های جدید، کمک به مراحلی که یک ایده به سطح تولید و اثرگذاری اقتصادی و اجتماعی می‌رسند و حمایت از ایده و فناوری‌های نو باشند.

وی افزود: باید تلاش گسترده‌تری برای تقویت مدیریت و برنامه‌ریزی منطبق با مأموریت‌های وسیعی که هم در گذشته بوده و هم در مرحله زمانی کنونی توسعه جدی‌تری پیدا کرده، داشته باشیم؛ لذا استفاده از دستاوردهای علمی و به اشتراک گذاری تجربیات پارک‌های علم و فناوری که توفیقات خوبی کسب کرده‌اند، کمک می‌کند که این مأموریت با قدرت بیشتری به پیش رود.

به گفته وزیر علوم، پارک‌های علم و فناوری، بخش مهمی برای کمک به مجموعه اجرایی منطقه و استان محسوب می‌شوند و ارتباط با مسئولان منطقه و استان بسیار مهم و کارگشاست؛ چرا که سبب جلب حمایت‌های منطقه‌ای و استانی به سوی پارک‌های علم و فناوری خواهد شد.

وی بر "لزوم حفظ و گسترش ارتباطات هدفمند پارک‌های علم و فناوری با دانشگاه‌ها" تأکید کرد و گفت: این ارتباط باید هم با مدیریت و هم با بدنه علمی دانشگاه‌ها (اعضای هیئت علمی و گروه‌های آموزشی) بر حسب زمینه‌های کاری که در پارک‌های علم و فناوری شکل گرفته، ایجاد شود.

غلامی با تأکید بر اطلاع‌رسانی و گزارش‌دهی در مورد دستاوردها و محصولات نوین پارک‌های علم و فناوری در دانشگاه‌ها اظهار داشت: در این راستا معرفی پارک‌های علم و فناوری به دانشجویان، بخصوص دانشجویانی که در سال‌های آخر تحصیل خود در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی هستند بسیار مفید است.

وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع درخصوص فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی و فناوری به مسئولان و جامعه سبب می‌شود تا هم ایده‌های جدید به سوی این مجموعه‌ها منتقل شوند و هم حمایت‌های علمی و فکری را از این طریق می‌توان جلب کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار