عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آمار و ارقام کمک های نقدی و غیر نقدی مردمی، نشان از مشارکت مردم در رفع کمبودهای اجتماعی می دهد و باید مسئولین نظام از این فرصت استفاده بهینه ای بکنند .

مسئولین اعتماد مردم را نسبت به توزیع کمک های مردمی جلب کنند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛  سلمان خدادادی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در برنامه «صبح و گفت و گو» رادیو گفت و گو با موضوع هفته احسان و نیکوکاری ، با یادآوری این موضوع که بحث احسان و نیکوکاری از طریق صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است، گفت: از اولین روزهایی که این موضوع طرح شد و هر سال رونق بیشتری گرفت، ابدا و شروعش توسط دوستان رادیو بوده است.

وی هشدار داد: اگر در خصوص آسیب های اجتماعی،  فقر در جامعه به همنوع خودمان نپردازیم و کمک نکنیم قطعا خودمان هم گرفتار می شویم و انتظار داریم به ما کمک کنند و اگر این فرهنگ رایج نشود به ما کمکی نخواهند کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: این مسئولیت اجتماعی ما را بر آن می دارد که نسبت به نیازمندان بی تفاوت نباشیم و احساس مسئولیت کنیم در این صورت از داشته های خودمان لذت خواهیم برد.

وی حضور مردم در جشن نیکوکاری را امیدوار کننده خواند و در عین حال گفت: مردم ما نیز مردم خوبی هستند و آمار و ارقام کمک های نقدی و غیر نقدی مردمی، امیدوار کننده است و این نشان می دهد که زمینه مشارکت مردم در رفع کمبودهای اجتماعی و احسان و نیکوکاری سطح بسیار بالایی را دارد و باید مسئولین نظام از این فرصت استفاده بهینه ای را بکنند و در مردم این اعتماد را به وجود آورند که احساس کنند آن چیزی که کمک کنند به جای خوبی هدایت و توزیع می شود./

پایان پیام

 

 

برچسب‌ها