داود محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص اینکه در برهه زمانی خصوصا بعد از سال 88 نزدیکی بین کارگزاران و اصلاح طلبان بوجود آمده از این رو این ائتلاف تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، گفت: کارگزاران تشکل سیاسی است و افراد مطرحی در آن فعالیت می کنند و به عبارتی باید اذعان کرد خیلی از افراد فعال کارگزاران در ابتدا در حوزه اصلاح طلبی تعریف شده اند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از زمانی که کلمه اصلاحات با انتخاب آقای خاتمی در کشور مطرح شد، خیلی از دستاندرکاران حوزه اصلاحات عناصر کارگزاران بودند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: اعتقاد دارم کارگزاران در درون اصلاح طلبان قرار گرفته و جزئی از اصلاح طلبان هستند.
عضو فراکسوین امید مجلس شورای اسلامی اشاره به اینکه ائتلاف بین کارگزاران و اصلاح طلبان وجود دارد و در جلساتی که دو هفته یکبار در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان برگزار می شود، کارگزاران نیز حضور دارند، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد در آینده این ائتلاف پابرجا خواهد ماند و کارگزاران و اصلاح طلبان در کنار همدیگر خواهند ماند./
پایان پیام