محمدباسط درازهی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به وضعیت تحصیل در مناطق محروم، گفت: تحصیل در استان سیستان و بلوچستان با توجه به کمبود امکانات و وجود مدارس فرسوده با مشکلات بسیاری همراه است؛ مدارس این استان با کمبود وسایل سرمایشی و گرمایشی روبرو هستند.
نماینده مردم سروان، سیب و زابلی در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه کیفیت آموزش در این استانها روزبه روز کاهش مییابد چراکه با توجه به رشد جمعیت، آموزش و پرورش نمیتواند نیروی انسانی مورد نیاز خود را برای حضور در مدارس تامین کند.
وی بیان کرد: در برخی از موارد دانشآموزان ناچارند چندین کیلومتر پیادهروی کنند تا بتوانند به مدرسه روند بنابراین بعد مسافتی یکی از مشکلاتی است که ممکن است باعث ترک تحصیل دانشآموزان گردد.
درازهی در ادامه خاطرنشان کرد: معلمان حق التدریسی در این استان به علت عدم دریافت حقوق خود انگیزه لازم برای آموزشهای لازم را ندارند چرا که برخی از این افراد حقوق یک سال خود را دریافت نکردهاند و از نظر اقتصادی در مضیقه هستند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به گستردگی استان سیتان و بلوچستان اظهار کرد: به علت گستردگی این استان نظارتهای لازم به درستی انجام نمیشود و همین عامل ممکن است در کیفیت آموزشی اثرگذار بوده و باعث افت آن شود.
وی در ادامه تاکید کرد: در استانهای محروم کشور نه تنها مدارس کپری وجود دارد بلکه وضعیت بدتر است و دانشآموزان در مدارسی مشغول به تحصیلاند که با خشت و تنه درختان ساخته شده است و با توجه به باد و توفانی که در این مناطق وجود دارد خطرات بسیاری برای دانشآموزان به همراه دارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: تمام مشکلات ذکر شده عواملی هستند که دست به دست هم داده و باعث ترک تحصیل یا عقبماندگی تحصیلی دانشآموزان در مناطق محروم میشوند./
پایان پیام