عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است: اروپایی‌ها باید به مخالفت خود با اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران ادامه دهند و اجازه دخالت و بدعهدی به آمریکا ندهند.

آیا اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران دنباله رو آمریکا می شود؟

شهروز برزگر کلشانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، در خصوص عدم توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با هدف راضی کردن آمریکایی‌ها به ماندن در برجام، گفت: هرگونه تصمیم و تحریم جدید توسط کشورهای اروپایی برخلاف روح برجام است، علاوه بر این مفادی که در توافق‌نامه مورد نظر موافق طرف‌های مذاکره قرار گرفته، واضح و روشن است لذا اتحادیه اروپا به جای اینکه دنباله رو آمریکا باشد باید در راستای عملیاتی شدن برجام تلاش کنند.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آمریکایی‌ها در منطقه خاورمیانه و جهان رد پای خوبی از خود به جا نگذاشتند، در هر نقطه‌ای که جنگ، خونریزی، دشمنی، کشتار، غارت و کودتا است، رد پایی از آمریکایی‌ها هم دیده می‌شود بنابراین اروپایی‌ها نباید تصویری که مردم جهان از اروپا در اذهان خود ترسیم کردند را خدشه دار کند.

وی افزود: جنگ تحمیلی هشت ساله و حملات رژیم بعثی عراق از جمله اقداماتی است که آمریکایی‌ها در آن نقش داشتند، اروپایی‌ها باید به مخالفت خود با تحریم‌های جدید علیه ایران اصرار ورزند و اجازه دخالت و بدعهدی به آمریکا ندهند.

برزگر معتقد است: گرد هم آمدن وزرای خارجه اتحادیه اروپا اقدامی از سر دیپلماسی سیاسی بوده تا بتوانند پاسخگوی آمریکا باشند اما از نظر ما در این حد هم مورد قبول و پذیرش نیست، لذا اتحادیه اروپا و کشورهای مردمی باید به آمریکا فشار آورده تا به تعهدات برجامی خود پایبند باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بر هم زدن برجام در آینده به دیپلماسی آسیب می‌زند زیرا تجربه تلخی بر جا می‌ماند، بنابراین عمل به برجام نه تنها برای طرف‌ها مذاکره کننده مفید و ضروری است بلکه آینده دیپلماسی را به سمت صلح و امنیت پیش می‌برد.

به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت؛ وزرای خارجه اتحادیه اروپا که بر سر اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با هدف راضی کردن آمریکایی‌ها به ماندن در برجام، در بروکسل گرد هم آمده بودند، به توافق نرسیدند. مقامات آمریکایی توانسته‌اند نظر موافق فرانسه و آلمان را برای مشروط کردن ادامه حیات برجام به قبول محدودیت‌های موشکی و دسترسی نامحدود به سایت‌های نظامی ایران، جلب کنند.

گفتنی است در میان اروپایی‌ها، ایتالیا با اعمال تحریم‌های جدید به بهانه برنامه موشکی ایران و فعالیت‌های منطقه‌ای این کشور مخالف بوده و استدلالش هم این بود که شاید این اقدامات تنبیهی، نتواند ترامپ را به ماندن در برجام متقاعد کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار