اینستا ملت، بازتاب فعالیت های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در شبکه های اجتماعی است.

کوچ ۱۰ تا ۱۵ میلیون کاربر به پیام‌رسان‌های داخلی/ ادامه حواشی ترجمه غلط لایحه پالرمو / تاکید نمایندگان مجلس بر افزایش ۲۰ درصدی حقوق معلمان

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند.

علی مطهری ‎نایب رئیس مجلس شوراى اسلامى، در جدیدترین پست اینستاگرامی خود تصویری از حضورش در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به اشتراک گذاشت. وی در این جمع عنوان کرد: هر کسی که با یک خارجی ملاقات می‌کند لزوما جاسوس نیست.

 

 

وی در پستی دیگر به مناسبت روز ملی خلیج فارس نوشت: درباره روز خلیج فارس (دهم اردیبهشت)این نکته گفتنی است که تأکید ما بر نام "خلیج فارس" نه به خاطر تعصب نژادی است که به شدت مورد نکوهش اسلام است،بلکه حرف ما این است که اسناد تاریخی نشان می دهد که نام این خلیج ،خلیج فارس است و تا چندین سال پیش نیز کشورهای حوزه خلیج فارس این خلیج را به همین نام یاد می کردند.اگر اسناد تاریخی می گفت نام این خلیج،خلیج عربی است،ما هم می گفتیم خلیج عربی.

 

 

علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد و اشترینان و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با انتشار پستی در صفحه خود در اینستاگرام  گرایش مردم به استفاده از شبکه‌های داخلی را مناسب دانست و گفت: احتمالا تعداد پیام‌رسان‌های داخلی به 7 برنامه افزایش پیدا کند.  علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بروجرد، با تاکید بر اینکه سیاست استفاده از شبکه‎های داخلی پیام‎رسان داخلی و خودداری از شبکه‎های خارجی سیاست مجموعه نظام است، عنوان کرد: بر همین اساس رئیس جمهور و دولت آن را مصوب و ابلاغ کرده است.  وی بیان کرد: بحث صرفا بر سر فیلترینگ شبکه‎های پیام‎رسان خارجی مانند تلگرام نیست، بلکه موضوع اصلی این است که شأن ملت و نظام ما می‎طلبد که به ویژه در سال حمایت از کالای ایرانی از توانمندی‎های ملی استفاده کنیم.  رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته این ظرفیت‎ها تعریف شده و وزارت ارتباطات 5 شبکه پیام‎رسان داخلی را معرفی و حمایت کرده است که احتمالا این تعداد به 7 شبکه افزایش یابد.  بروجردی تصریح کرد: کوچ بین10تا 15 میلیون نفر در بازه زمانی بسیار کوتاه از شبکه‎های خارجی و گرایش به استفاده از شبکه‎های پیام‎رسان داخلی در خور توجه است، اما با توجه به اینکه مجموعه تقاضا از عرضه‎ای که دارد صورت می‎گیرد، بیشتر است، طبیعتا زمان می‌خواهد.  وی با تاکید بر اینکه گرایش مردم ایران به استفاده از شبکه‎های پیام‎رسان داخلی با یک شیب منطقی به جلو می‎رود، ادامه داد: از ابتدا نیز قرار بر این بود که این کوچ و مهاجرت صورت گیرد که خوشبختانه با شیب مناسبی در حال انجام است. رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص میزان رضایت‎بخشی گرایش مردم به استفاده از شبکه‎های پیام‎رسان داخلی اظهار کرد: به نظر می‎رسد که با توجه به تلاش دولت در جهت افزایش ظرفیت، میزان گرایش منطقی است.

 

 

وی در پستی دیگر تصاویری از سقر خود به دمشق منتشر کرد.

 

 

بروجردی همچنین با انتشار پستی اظهار داشت: 

کارخانه اکسیر یکی از بزرگترین کارخانجات داروسازی کشور است که 80 درصد انسولین مورد نیاز داخل را تولید می‎کند. وی با اشاره به جایگاه داروسازی اکسیر در کشور و منطقه خاطر نشان کرد: داروهای تولیدی در این کارخانه به بیش از 10کشور صادر می‎شود. نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات کارخانه داروسازی اکسیر بیان کرد: این واحد تولیدی به حمایت جدی نیاز دارد که بدون شک تحقق این مهم موجب افزایش کیفیت و حجم تولید و صادرات این شرکت می‎شود. بروجردی با اشاره به انبوه مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی گفت: سیستم بانکی مشکلی اساسی در مجموعه روند اقتصادی کشور است، از سویی افزایش نرخ ارز نیز مزید بر علت شده است.

وی بر ضرورت کالبدشکافی علل دخیل در ایجاد وضعیت موجود تاکید کرد و افزود: بسیاری از شرکت‎های دارویی کشور زیان‎ده شده‎اند. نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از راهکارهای عبور از وضعیت موجود و بهبود آن در اصلاح سیستم کارخانجات و تولید محصولات قابل صادرات است که در این صورت منابع پایدار درآمدی ایجاد می‎شود. بروجردی اظهار کرد: استاندارد کردن فرآورده‎های قابل صادرات به حل بسیاری از مشکلات و بهبود وضع موجود کمک کرده و بستر را برای فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی فراهم می‎آورد. وی در ادامه از کارخانه زاگرس فارمد پارس به عنوان یکی از کارخانجات به نام در کشور یاد و تاکید کرد: این کارخانه عمدتا محویرت تولید داروهای دامی را دارد. نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایط کنونی و با توجه به کاستی‎هایی که در زاگرس فارمد پارس وجود دارد، در این مقطع زمانی تصمیم‎گیری بهینه بسیار کمک می‎کند که شاهد خروج آن از این مرحله حساس باشیم. بروجردی حفظ ظرفیت اشتغال در این کارخانه را برای شهروندان بروجردی بسیار حائز اهمیت دانست و بر ضرورت آن تاکید کرد.

 

 

وی در ادامه از نشست اش با رئیس شرکت آب و فاضلاب بروجرد خبر داد.

 

 

غلامرضا تاجگردون  نماینده مردم گچساران و باشت و رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس، در توضیح تصاویر زیر نوشت: همایش روز شورا با شرکت اعضاء شورای شهرهای استان ، فرمانداران، شهرداران ، اعضاء شورا و دهیاران روستاههای باشت و گچساران بخشداران و با حضور اقای دکتر کولیوند رییس کمیسیون شوراها ، استاندار استان و مدیران کل استان در گچساران برگزار گردید.

 

 

وی در پستی دیگر تصویری از شرکتش در جشنواره اختتامیه ورزش درون و برون مدارس گچساران منتشر کرد.

 

 

تاجگردون همچنین از از برگزاری جشنواره فرهنگی هنری موسیقی قشقایی خبر داد.

 

 

فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس و رئیس کمیسیون انرژى مجلس، تصاویری از حضورش در جمع دانش آموزان و فرهنگیان مدارس شهرستان اندیمشک به اشتراک گذاشت.

 

 

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، طی متن زیر از رییس امور برنامه ریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور،درخواست کرد:

با استناد به بند (ذ) ماده (64) قانون برنامه ششم توسعه کشور و بند (ح) تبصره (9) قانون بودجه سال 96 مبنی بر ساماندهی مربیان حق التدریس آموزشکده های فنی و حرفه ای نسبت به صدور تبدیل وضعیت استخدامی هزار و سیصد (1300) نفر از کارکنان قراردادی که در آزمون اداری شرکت و اطلاعات آنان در سامانه ملی به ثبت رسیده اقدام لازم معمول را انجام نمایند.

 

 

وی همچنین خبر داد: با هدف آماده سازی کارگاه های آموزشی برای ارائه آموزش های مهارتی به روز و منطبق با تکنولوژی های نوین دستگاهها و امکانات زیر در اختیار اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان کیلان قرار گرفت : تعداد 17 دستگاه خودرو آموزشی شامل:(16) دستگاه چری و (1) دستگاه سابرینا به نحوی که به هر کارگاه اتوماتیک حداقل یک خودرو تعلق خواهد گرفت.در آینده نزدیک تجهیزات دیگری از جمله تعداد (22) دستگاه موتور تیبا،(4) دستگاه موتور نیسان،(22) دستگاه گیربکس تیبا و (4) دستگاه گیربکس نیسان و برخی تجهیزات آموزشی سایر رشته ها به مجموعه کارگاه های استان گیلان نیز اضافه خواهد شد.

 

 

جعفرزاده ایمن آبادی در خصوص ضرورت وحدت و همگرایی بین قوا و تاثیر آن بر وضعیت داخلی کشور، مطرح کرد: دشمنان جمهوری اسلامی ایران با فرض خام خود به دنبال حذف و نابودی انقلاب هستند، به ویژه در شرایطی که تمام نقشه‌ها و توطئه‌هایشان در منطقه توسط جمهوری اسلامی ابطال می‌شود هرگز دست از دشمنی با نظام بر نخواهند داشت.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: زمانی که جمهوری اسلامی در مواجهه با دشمنان سرسخت و پیچیده و مجهز به همه ابزارها و امکانات قرار میگیرد باید از پشت سر (اوضاع داخلی کشور) اطمینان خاطر داشته باشد، بنابراین مردم در نقش رزمندگان پشتیبان قرار دارند که باید مستحکم و قدرتمند باشند.
وی افزود: وحدت و همگرایی سه قوه قضاییه، مجریه و مقننه و پشتیبانی این وحدت از مردم قطعا تاثیرات بسیاری خواهد داشت، زیرا در صورتی که قوا یکدیگر را زیر سوال ببرند قطعا اتفاقات تلخی را شاهد خواهیم بود، زیرا در این شرایط پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب از بین رفته و رفاه اجتماعی هم به وجود نخواهد آمد بنابراین نارضایتی اجتماعی نهادینه و خط انقلاب متزلزل می‌شود.
جعفرزاده ایمن‌آبادی تاکید کرد: سران قوا باید از انداختن توپ در زمین دیگری و توهین و تهمت به یکدیگر در رسانه‌ها پرهیز کنند و زیر چتر بزرگ ولایت فقیه دلسوز نظام، انقلاب و جمهوری اسلامی باشند.
وی راهکار ایجاد وحدت مسئولان و ارکان نظام را منوط به الزاماتی دانست و گفت: وحدت و همگرایی الزاماتی دارد که در جلسات سران قوا از جمله جلسه اخیر در مجلس به آن اشاره شد، در واقع پرهیز از تنش داخلی، تشنج و ایراد مطالب و ذهنیات و ابهامات مطرح در رسانه‌ها ضروری است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه حمله سران سه قوه به یکدیگر در رسانه‌ها برای کشور تبعات بدی در پی خواهد داشت، افزود: این نوع برخورد هیچ توجیه معقولی ندارد، کما اینکه مردم هم از این رفتارها ناراحت شده و دلخور می‌شوند. از این رو بهتر است در جلسات در بسته به جای رسانه به ایراد نظرات خود بپردازند و در نهایت آرامش و رفاه را برای مردم رقم بزنند.

 

 

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شوراى اسلامى ضمن تأکید بر لزوم اجرای مصوبه افزایش پلکانی حقوق کارمندان رده پایین دولت، اعلام کرد که نظر نمایندگان افزایش 20 درصدی حقوق اقشاری نظیر معلمان است.
غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده مردم رشت در گفت‌و‌گو با پانا با اشاره به برخی تفاوت‌های موجود در مصوبه هیأت وزیران در خصوص افزایش حقوق‌ها با نظر مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: «اگر دولت در خصوص مسئله افزایش حقوق‌ها به روش فعلی عمل کند، با توجه به صحبت‌های مطرح شده در مجلس، نمایندگان اصلاحیه‌ای ارائه خواهند کرد تا روش پلکانی نزولی به معنای واقعی محقق شود.» وی ادامه داد: «آنچه ما در کمیسیون تلفیق با همراهی اعضای کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه مصوب کردیم این بود که حقوق‌های کمتر در سال 97 افزایش 20 درصدی را شاهد باشند.» این نماینده مجلس ضمن بیان اینکه ارائه اصلاحیه می‌تواند راهگشا باشد، تصریح کرد: «ما صرفا می‌خواهیم دولت افزایش حقوق پلکانی حقوق‌ها را اجرایی کند که بر اساس آن کارمندان دولتی که کمترین حقوق را دریافت می‌کنند نظیر معلمان، افزایش 20 درصدی را در حقوق‌های خود ببینند و هرچه رده مدیریتی بالاتر می‌رود این افزایش حقوق کمتر شود و زمانی که به مقامات می‌رسد به رقمی حدود صفر برسد.»
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 97 با تاکید بر لزوم منقح‌نویسی قانون در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: «اینکه آقای انصاری (رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور) می‌گوید افزایش حقوق تا 16 درصد صورت خواهد گرفت منظور قانون‌گذار نبوده است.» جعفرزاده ایمن آبادی در پاسخ به این سوال که آیا متن قانون چنین برداشتی را ایجاد می‌کند یا خیر، اظهار کرد: «در قانون ذکر شده است که افزایش حقوق تا 20 درصد صورت بگیرد و همین مهم دولت را به این تفکر واداشته که چون لفظ "تا" استفاده شده است، می‌تواند افزایش حقوق 16 درصدی را اعمال کند که در واقع این مهم خلاف نظر قانون‌گذار است و در صورتی که دولت این روند را اصلاح نکند، مجلس شورای اسلامی برای اعمال نظر خود و اجبار دولت به اجرای آن، اصلاحیه ارائه خواهد داد.»

 

 

وی همچنین تصاویری از حضورش در  همایش تقدیر و تجلیل از معاونین ، مربیان پرورشی و مشاوران اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ شهر رشت به اشتراک گذاشت.

 

 

امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، در صفحه شحصی اش در اینستاگرام نوشت: روزه نهم اردیبهشت و روز شوراها دلیلی شد تا برای عرض تبریک‌ این روزه پر‌ برکت و فرخنده در مراسم بزرگداشت روز شوراهای اسلامی شهر به همراه حضرت آیت الله محمدی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار‌همدان و تعدادی از اعضای دور اول تا چهارم شورای شهر در صحن این شورا حضور یابیم.
با آرزوی موفقیت برای تمامی اعضای حال حاضر شورای شهر‌همدان‌و دیگر شهر های حوزه انتخابیه امید وارم تمامی اعضا در تمامی‌گام های خود بزرگ بیندیشند و اندازه لیاقت های همدان قدم بردارند.

 

 

پروانه سلحشوری رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، در اینستاگرام شخصی خود نوشت: صعود تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان به رقابت‌های لیگ برتر را به همه خوزستانی‌های خونگرم، به ویژه مردم صمیمی و متعصب مسجدسلیمان تبریک عرض می‌کنم. فوتبال خوزستان به عنوان مهد فوتبال از قدیم‌الایام بازیکن‌ساز بوده و در تمامی رده‌ها، بازیکنان تاثیرگذاری در اختیار تیم‌های ملی قرار داده است. 
باعث افتخار بنده است که به‌عنوان یک خوزستانی، شاهد حضور چهار تیم در لیگ برتر کشور هستم. امیدوارم اکنون با حضور تیم نفت‌مسجدسلیمان، شاهد رقابت‌های جذابتری در لیگ هجدهم باشیم و این تیم بتواند با حمایت‌های مردم کما‌فی‌السابق فوتبالی زیبا و تماشاگرپسند ارائه داده و حضور خود را در لیگ‌برتر تثبیت کند. 
در پایان برای هر چهار تیم خوزستانی آرزوی موفقیت و درخشش در لیگ هجدهم دارم. 

 

 

 سید فرید موسوی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم شورای اسلامی، در صفحه خود در اینستاگرام مطرح کرد: در برنامه تهران بیست که با موضوع جوانان از شبکه پنج پخش شد،'توضیح دادم که چرا باید فرصت‌های اجرایی به جوانان واگذار شود و از تجربیات نسل قبلی مدیریتی کشور در جایگاه مشورتی استفاده شود. تفکر و انرژی و نوآوری‌های جوانان در کنار تجربه نسل‌های قبل می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد. 

 

 

وی در پستی دیگر با انتشار تصویر زیر نوشت: خبرگزاری برنا، به طور تخصصی در حوزه جوانان و مسایل آنان فعال است. دیروز و در هفته جوان بازدیدی داشتم از این خبرگزاری تا ضمن آشنایی با این عزیزان، حضورا از تلاش‌های آنان و همه فعالان جامعه رسانه‌ای کشور قدردانی کنم. این یکی از عکس‌های خوبی است که این خبرگزاری از این دیدار منتشر کرده و اینجا از سرکار خانم سلیمی -عکاس برنا- که این تصویر را ثبت کرد تشکر می‌کنم.

 

 

موسوی همچنین روز ملی خلیج فارس را با انتشار پستی گرامی داشت.

 

 

پروانه مافی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس، از پیگیری اش در خصوص اجرای مواد 70 و 80 از قانون برنامه ششم توسعه از وزرای کشور و بهداشت خبر داد.

 

 

فریده اولادقباد نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس، تصویری از دیدار چند تن از نمایندگان مجلس از با خانواده مهدی کروبی منتشر کرد.

 

 

محمد دامادی نماینده ساری و میاندرود در مجلس، با انتشار پست زیر نوشت: وظیفه خودم میدانم درگذشت مرحوم حاج محمدرضا(حسین) نبی پور از کسبه محترم بازار و خادم الحسین(ع) را خدمت خانواده محترمشان تسلیت عرض کرده ،از درگاه باریتعالی برای آن مرحوم غفران الهی و برای بازماندگان صبر مسئلت نمایم.

 

 

وی در پست هایی دیگر تصاویری از جلسه اش با اتحادیه طلا فروشان و حضورش در مراسم افتتاح دفتر«ان جی او» سلام اوتیسم در مازندران به اشتراک گذاشت.

 

دامادی همچنین پست زیر را در حمایت از تیم نساجی مازندران منتشر کرد.

 

غلامرضا کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار، آرادان و ایوانکی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود عنوان کرد: با شروع فصل گرما و کوچ بهاره عشایر باید مشکلات این قشر از جمله آبرسانی مرتفع گردد.

 

 

على اصغر یوسف نژاد نماینده مردم سارى و میاندورود در مجلس شوراى اسلامى، با انتشار تصویر زیر نوشت: صعود تیم نساجی مازندران به لیگ برتر فوتبال کشور را به مردم ورزش دوست استان تبریک می گویم. امید که فوتبال مازندران با تلاش و همت همگان به روزهای پرفروغ گذشته باز گردد.

 

 

وی همچنین به تشریح  نشست بررسی مسائل و مشکلات بخش خصوصی در اتاق بازرگانی مازندران پرداخت.

یوسف نژاد در این نشست اظهار داشت: 

تولید در جامعه ما همراه با عشق و علاقه است و به همین دلیل است مظلوم واقع شده است.

وی فرمول تولید را اقتصادی عنوان کرد و گفت: تولید فرمول سیاسی ندارد و مسئله اقتصادی با فرمول سیاسی حل نشدنی است.

یوسف‌نژاد با بیان اینکه برای تولید باید از فکر و ایده تا صادرات وقت صرف کرد تا بتوان موفقیت‌هایی به دست آورد، ادامه داد: اگر در تولید محصولات برند نداشته باشیم نباید صحبت از صادرات به میان بیاوریم و چند کانتینر صادرات هیچ‌گاه به معنای صادرات واقعی به حساب نمی‌آید.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر ترکیه در صادرات محصولات خود موفق است به این دلیل است تمام قوانین را به نفع صادرات وضع می‌کند.

وی افزود: در کشور ما هزینه تولید بسیار زیاد است و نرخ بهره‌ بالای بانکی قابل قبول برای تولید نیست.

یوسف‌نژاد اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه برای بخش کشاورزی موارد مهمی نوشته شد که باید احصاء شود و به زبان اداری درآید.

 

 

علی اسدی نماینده مردم شهرستان شهربابک در مجلس شورای اسلامی، تصاویری از ٩٧نشست کارگروه بررسی وضعیت آلایندگی کارخانه ذوب خاتون آباد، بازدیدش از  خط انتقال ومخزن شهر جوزم وخط انتقال آب شهر دهج و تصویری از روند پیشرفت جاده روستایی خبر به مراع در دهستان خبر به اشتراک گذاشت.

 

 

سیدحسین افضلی نماینده مردم شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود تصاویری از بازدیدش از پروژه های عمرانی ورزشی مجموعه انقلاب،  همایش تجلیل از فرهنگیان شهرستان اقلید و تصاویری از جلسه پرسش و پاسخ اخیرش منتشر کرد.

 

 

احمد سالک کاشانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به ترجمه غلط معاهده پالرمو، گفت: مگر می‌شود در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مواردی را به اشتباه ترجمه کنیم و در اختیار مراکز تصمیم‌گیری بگذاریم و بعد نامه بنویسیم که اشتباه تایپی بوده است؟

 با اشاره به نامه روز گذشته معاون حقوقی رئیس جمهور به لاریجانی درباره ترجمه غلط لایحه پالرمو، اظهار داشت: استکبار جهانی به نتیجه رسید که جنگ نظامی، انسجام درون‌تشکیلاتی ایران را تقویت می‌کند. 
وی افزود: فشارها و تحریم‌ها پس از 40 سال نتوانسته ایران را از پا در بیاورد و یا فلج کند. 
نماینده مردم اصفهان در مجلس همچنین تصریح کرد: مقاومت مردم و تدبیر مقام معظم رهبری در مقابل همه توطئه‌های نظامی - سیاسی ایستادگی کرده است. * فشارها و تحریم‌ها پس از 40 سال نتوانسته ایران را فلج کند

سالک بر همین اساس اضافه کرد: دشمنان طراحی جدیدی را انجام شد برای اینکه بتوانند ایران را تسلیم اهداف شیطانی خود در سطح بین‌المللی کنند این طراحی در دو محور شکل گرفت.

وی با تشریح برنامه‌های طراحی شده از سوی دشمنان، عنوان کرد: یکی از محورها حرکت نفوذ در داخل ایران در قالب تنظیم قراردادهای بین‌المللی است از جمله در بخش اقتصادی که همان FATF با 41 بند در کنترل انرژی، ICP، برای اینکه بتوانند انرژی را کنترل و هدایت کنند. *حرکت نفوذ دشمن در ایران تنظیم قراردادهای بین‌المللی است

نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: در بخش آموزش و تربیت نیز سند 2030 را طراحی کردند و آن فاجعه‌ای که در اسناد 2030 افتاد، رخ داد. در مسأله موشکی هم قرارداد دیگری را مطرح کردند. طراحی هم این بود که از ناحیه قراردادهای بین‌المللی وارد کشور شوند و چند کار انجام دهند از جمله اینکه به جمیع اطلاعات داخل کشور پی ببرند یعنی به عنوان مثال FATF کلیه نقل و انتقالات آنها را تنظیم می‌کند. «بستر فساد در ایران را از طریق متن مدارس آموزشی می‌خواستند به دست بیاورند که همان سند 2030 است یعنی خواستند ما را درگیر مسائل مختلف فساد کنند و اساس کار را بزنند». سالک همچنین عنوان کرد: در بخش مسائل موشکی هم قصد داشتند قدرت بازدارندگی ایران را از دست بدهند بنابراین اینها درصدد هستند فرهنگشان را وارد کنند، حرکت نفوذی‌شان را شکل دهند.

 

 

سیدجواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود خبر داد: اختصاص زمین و احداث گمرک کاشان در ایستگاه طراحی و اجرا قرار گرفت.

 

 

مهرداد لاهوتی نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، در اینستاگرام شخصی خود تصاویری از جلسه اش به همراه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان با جمعی از اعضا اتحادیه کارخانه داران شالیکوبی،  کارگروه مدیریت آب و مسائل کشاورزی و تصاویری از بازدیدش از مزارع برنج روستای سادات محله به اشتراک گذاشت.

 

 

قاسم احمدی لاشکی نماینده مردم شهرستان های نوشهر چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، از تبریکش به تیم های نساجی و نفت مسجد سلیمان، در طی تماس هایی تلفنی خبر داد.

 

 

وی همچنین پستی به مناسبت هفته معلم به اشتراک گذاشت.

 

 

مهدی سنایی نماینده پیشین مجلس و سفیر کنونی ایران در روسیه، در جدیدترین پست اینستاگرامی اش به تشریح "نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در خصوص سوریه" پرداخت.

 

 

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار