معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: اگر اروپا و دو عضو دیگر بتوانند منافع ایران را تامین کنند نبود آمریکا در برجام به نفع ایران است.

ایران تا زمانی که منافعش تامین شود در برجام می‌ماند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، لعیا جنیدی در پی خروج آمریکا از برجام اظهار کرد: این تصمیم و چنین صحبت هایی از زمان روی کار آمدن رئیس جمهور جدید آمریکا کاملا قابل پیش‌بینی بود.

وی ادامه داد: مهم این است که اتحادیه اروپا بتواند واقعا منافع ایران را به طور کامل تامین کند.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: اگر اتحادیه اروپا و دو عضو دیگر بتوانند منافع ایران در برجام را تامین کنند ، نبود آمریکا می تواند برای ما بهتر هم باشد.

وی خاطرنشان کرد: تا جایی که می‌دانیم و رئیس جمهور در سخنرانی زنده خود نیز به آن اشاره کردند و پیش از این هم در هیئت دولت اعلام شده بود، ایران تا زمانی در برجام می ماند که منافعش تامین شود، چه با آمریکا و چه بدون آمریکا.

به گزارش ایسنا، وی افزود: زمانی هم که منافع ما تامین نشود در برجام نخواهیم ماند، موضع عقلانی این است که بر اساس منافع مردم ایران در باره برجام تصمیم بگیریم./

پایان پیام

برچسب‌ها