نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس پیشنهاد داد که در دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به اساتید اختیار عمل دهند تا در صورت صلاحدید آنان سنوات دانشجویی برای ارائه پایان‌نامه و تز افزایش یابد.

دانشگاه‌ها برای سنوات مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به اساتید اختیار عمل دهند

داود محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به قانون سنوات دانشجویی، گفت: دانشجویانی که در دانشگاه دولتی پذیرفته می‌شوند باید تمام تلاش خود برای یادگیری مطالب در زمان مقرر به کار برند چرا که دولت هزینه بسیاری را برای تربیت این افراد صرف می‌کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت علوم با بررسی‌های کارشناسی زمان موردنیاز برای تحصیل دانشجویان در مقطع کارشناسی را مشخص می‌کند البته باید به این نکته نیز توجه کرد که باید فرصتی برای دانشجویانی که مسئله یا مشکلی دارند درنظر گرفته شود تا بیش از زمان مقرر به صورت رایگان به تحصیل خود ادامه دهند و امکاناتات رفاهی از آنان گرفته نشود.

وی با بیان اینکه تغییر سنوات دانشجویی از 8 ترم به 10ترم می‌تواند اقدام مناسبی برای کمک به دانشجویان باشد، بیان کرد: در تعیین سنوات تحصیلی مناسب باید از دو جهت به موضوع نگاه کرد؛ از یک سو دانشجو و از سوی شرایط و امکانات دانشجو چراکه باید بتوان نظر هر دو گروه را تامین کرد.

نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: می‌توان در دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به اساتید اختیار عمل داده شود تا در صورت صلاحدید آنان سنوات دانشجویی برای ارائه پایان نامه ارشد و تز دکتری افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، کاهش سنوات دانشجویی از یک سال گذشته موجب اعتراضات دانشجویان در دانشگاه های مختلف دولتی شده است اما در روزهای اخیر وزیر علوم خبر از افزایش سنوات تحصیلی از 8 نمیسال به 10 نیمسال داد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار