به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، حسن کامران دستجردی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 23 خردادماه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی در خصوص نحوه اجرای قانون نحوه پیگیری تحقق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه مشکل کارگروه، ستاد و شورا نیست، گفت: امروز سه قوه دایر است اما بایر؛ متاسفانه اقدامی برای بهبود تولید انجام نمی شود فقط جلسه تشکیل می شود و در واقع به گفتار درمانی تبدیل شده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه در بودجه امسال مجلس و دولت 39 هزار میلیارد تومان به بودجه تحمیل کردند، افزود: در آینده به 100 هزار میلیارد تومان می رسد.
وی با بیان اینکه باید به علم هنر بپیوندیم از کاهش 420 هزار کارآفرین در کشور انتقاد کرد و گفت: اشتغال دائم باید در دستورکار قرار گیرد، اقتصاد مقاومتی در شعار تحقق نمی یابد و در واقع اصل 44 غارت و چپاول است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با یادآوری اینکه تمامی اظهارات امروز گفتاردرمانی است و آثار آن به مردم نمی رسد، تصریح کرد: متاسفانه تنها هزینه های جاری افزایش یافته، اقتصاد مقاومتی را باید از خود شروع کرد و ضمانت اجرایی نیز باید در دستورکار قرار گیرد، مسئولان باید به خود سخت بگیرند و وقتی می توانند از اقتصاد مقاومتی صحبت کنند که خود آن را باور داشته باشند./
پایان پیام