عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه دانشگاه وصنعت بدون همراهی یکدیگر امکان توسعه و بقا ندارند، گفت: توسعه تکنولوژی نیازمند اعتقاد، صبر و باور است.

توسعه تکنولوژی به صبر نیاز دارد/ واردات تکنولوژی ساده‌ترین راه است

اسفندیار اختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره ارتباط صنعت و دانشگاه و مشکلات موجود در این زمینه، گفت: ارتباط دانشگاه و صنعت بحثی قدیمی و پیچیده است و مشکلات آن با ایجاد دفاتر جامع ارتباط دانشگاه و صنعت حل نمی‌شود و باید استراتژی و راهبرد دانشگاه‌ها با راهبرد صنعت هماهنگی و همخوانی داشته باشد.

نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اهدافی که برای دانشگاه تعریف می‌شود باید با اهداف موردنظر صنعت هماهنگ باشد، افزود: توسعه تکنولوژی، کارآفرینی، کمک به صنعت و از سوی دیگر کمک صنعت به دانشگاه و... باید در یک راستا تعریف شوند. 

اختیاری بیان کرد: در صورتی که به ارتباط بین دانشگاه و صنعت توجهی نشود، دانشگاه دانشجویی تربیت می‌کند که در عین باسواد بودن از صنعت و نیاز آن آگاهی ندارد و از سوی دیگر نیز صنعت به دانشجویان دانشگاهی اعتنایی نمی‌کند و نیاز خود را برای تامین به آنان ارائه نمی‌کند بنابراین برای رفع کمبودها فقط تکنولوژی از خارج وارد می‌کند.

دانشگاه وصنعت بدون همراهی یکدیگر بقا نخواهند داشت

عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه دانشگاه وصنعت باید بدانند که بدون همراهی یکدیگر امکان توسعه و بقا نخواهند داشت، خاطرنشان کرد: در صورتی که این احساس در هر دو سمت ایجاد شود می‌توان ارتباط صنعت و دانشگاه را درست تعریف کرد و گام‌های موثری در این زمینه برداشته شود در غیر این صورت هر اقدامی که انجام شود کارهایی شکلی و شعاری است.

وی ادامه داد: در رشته پزشکی فردی که می‌خواهد در آینده پزشک شود قطعا باید واحدهایی را در بیمارستان بگذراند بنابراین بیمارستان بدون آموزش پزشکی و پزشکی بدون بیمارستان معنا پیدا نمی‌کند این دو لازم و ملزوم یکدیگرند؛ به همین دلیل بحث مبنی بر ارتباط دانشگاه و بیمارستان هیچگاه در رشته پزشکی مطرح نمی‌شود و ارتباط دانشگاه و بیمارستان همیشه برقرار است و دانشجو پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی وارد بیمارستان می‌شود.

توسعه تکنولوژی یکی از راه‌های ارتباط صنعت و دانشگاه

اختیاری با بیان اینکه می‌توان با پروژه‌هایی مانند تقاضا محور ارتباط صنعت و دانشگاه را گسترش داد، اظهارکرد: سازوکارهای این‌گونه اگرچه لازم است اما کافی نیست صنعت باید حس کند که بدون دانشگاه نمی‌تواند ارتقا پیدا کند و نباید هر مشکلی که دارد با ورود تکنولوژی برطرف کند بلکه باید با به‌روزرسانی و توسعه تکنولوژی داخلی مشکلات را برطرف کند.

توسعه تکنولوژی نیازمند اعتقاد، صبر و باور است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه تکنولوژی به صبر نیاز دارد، تاکید کرد: زمانی که از تکنولوژی جدیدی در صنعت استفاده می‌شود باید صبر کرد که تا تکنولوژی جا بیافتد؛ مسلما واردات تکنولوژی ساده‌ترین راه است اما توسعه تکنولوژی نیازمند اعتقاد، صبر و باور است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار