غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره اقدام دانشگاه آزاد مبنی بر بازگرداندن اساتید شاخص بدون توجه به سن و شرایط آنها، گفت: اگرچه با قطع همکاری دانشگاه آزاد با اساتید بازنشسته موافق بودم اما این کار را بهعنوان یک نسخه صد درصدی برای تمامی اساتید نمیپذیریم چراکه معتقدم ادامه حضور 5 تا 10 درصد آنها پس از بازنشستگی برای دانشگاهها مفید است.
ممنوعالکار کردن تمامی اساتید پس از بازنشستگی جفا است
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ممنوعکار کردن تمامی اساتید دانشگاه پس از بازنشستگی به مثابه جفا در حق عدهای از آنها و حتی دانشجویان است، ادامه داد: بسیاری از اساتید پس از 30 سال تدریس به شکوفایی و پختگی رسیده و میتوانند در موضوعات پژوهشی و علمی جریانساز باشند.
ضرورت شاخصبندی نحوه بازگشت اساتید بازنشسته برای جلوگیری از اعمال سلیقه
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه باید برای جلوگیری از اعمال سلیقه در بازگشت اساتید بازنشسته نحوه این بازگشت را شاخصبندی کرد، افزود: شاخصبندی به معنای رتبهبندی ویژگیهای علمی، پژوهشی و توانمندیهای دیگر است.
جعفرزاده ایمنآبادی قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در دستگاههای دولتی را یکی از بهترین قوانین مصوب مجلس دهم خواند و گفت: این قانون موجب ایجاد نشاط و انگیزه در میان جوانان و نیروهای کارآمد و همچنین ایجاد فضای جدید برای فعالیت آنان خواهد شد با این وجود به دلیل تفاوت نوع فعالیت اساتید و مفید بودن آنها در زمان بازنشستگی "کمیته بررسی بازگشت به کار اساتید بازنشسته به دانشگاه" باید این کار را با درایت انجام دهد.
ضعفهای تصمیم منع به کارگیری اساتید بازنشسته به مرور رفع شود
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری از اینکه بتوان از پتانسیل اساتید بازنشسته نخبه و صاحبنظر در سال تحصیلی جدید استفاده کرد، اضافه کرد: بهیقین ضعفهایی در تصمیم منع به کارگیری اساتید بازنشسته وجود دارد که باید به مرور در جهت رفع آن اقدام کرد./
پایان پیام