علی کرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به اعلام خبری از سوی مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار مبنی بر اینکه در بازارهای میوه و تره بار 41 محله کمبرخوردار طرح تخفیف اجرا میشود، گفت: این اطلاعیه بر مبنای منطق و کار کارشناسی شده صادر نشده است، چرا که تنها در پایتخت حدود 13 میلیون نفر زندگی میکنند، بنابراین چه معیاری برای شناسایی افراد یا محلههای کم درآمد جامعه وجود دارد که بتوان بر مبنای آن طرح تخفیف را اجرا کرد؟
طرح تخفیف میادین میوه و ترهبار راهکار موثری برای حمایت از قشر کمدرآمد نیست
نماینده مردم خاش و نصرت آباد و میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این طرح تنها باعث میشود از طریق رانت محصول کشاورزان را به قیمت ارزان و با استفاده از یارانه خریداری کرده و در این میادین عرضه کنند و مغازهداران نیز در کنار مردم از امتیاز آن بهرهمند شده و در سایر مناطق با قیمت بالاتر به فروش برسانند که در پی آن باز هم به مردم ضعیف جامعه ظلم میشود، بنابراین این راهکار موثری در جهت حمایت از این قشر نخواهد بود.
وی در ارائه راهکار برای تامین نیاز قشر کم درآمد جامعه متناسب با بودجهای که دارند، تصریح کرد: هماکنون باید میوه و تره بار در تمام میادین عرضه این نوع محصولات به ویژه در پایتخت به طور یکسان و با یک نرخ ثابت و مناسب در دسترس همگان قرار بگیرد.
ارائه کارت ارزاق الکترونیک بهترین راه مدیریت اقتصادی در زمان تحریم است
کرد در مورد بسته حمایتی که از سوی دولت برای ارائه به 11 میلیون نفر از جمعیت کمبرخوردار جامعه پیشنهاد شده بود، تاکید کرد: ما در مورد ارائه بستههای حمایتی، تجربهای را در 8 سال جنگ تحمیلی تحت عنوان دفترچههای بسیج اقتصادی و کوپن داشتیم که باعث شد عرصه اقتصادی و اجتماعی به خوبی مدیریت شود، چرا که ارزاق عمومی به خوبی به دست مردم میرسید.
این نماینده مردم در مجلس دهم، خاطرنشان کرد: هماکنون نیز که کارت ارزاق الکترونیک وجود دارد، میتوان به خوبی عرصه اقتصادی را مدیریت کرد و این طرح را برای افرادی هم که تحت پوشش دستگاههای حمایتی قرار دارند یا مجموعههایی که زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارند و میتوانند به ارائه لیست افراد کم درآمد بپردازند، به بهترین شکل اجرا کرد، کما اینکه در ماه گذشته این طرح برای افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی اجرا شد و خدمات در قالب توزیع کالابرگهایی به ارزش 150 هزار تومان بین آنها ارائه شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: در شرایط کنونی میتوان از اجرای این طرح برای حمایت از روستاییان، عشایر و سایر اقشار کم درآمد جامعه استفاده کرد و به این روش ارزاق مورد نیاز آنها که باید در سفره روزانه استفاده شود را تامین کرد، ضمن اینکه برای ارائه بستههای حمایتی نباید هیچ تبعیضی وجود داشته باشد، چراکه هر نوع اعمال بیعدالتی در این روند باعث ایجاد رانت و فساد اقتصادی میشود که نتیجه آن نیز تضییع حقوق قشر کمدرآمد جامعه خواهد بود. /
پایان پیام