به گزارش خبرگزاری خانه ملت ، در این نشست که اعضای هیات مدیره "بنیاد کودک و طبیعت" و مسولین سازمان حفاظت از محیط زیست و در غیاب مسئولین مدعو آموزش و پرورش برگزار شد،گزارشی از فعالیت مدارس طبیعت به استحضار هیات رییسه فراکسیون رسید.
![]() |
بهاره کیایی مدیرعامل بنیاد و احمدیه، محمد عظیمی و درویش گزارشی از شکل گیری مدارس و ضرورتهای جدی توسعه آن ارایه کردند و گفتند با تغییر مدیریت سازمان محیط زیست ، رویکرد سازمان نسبت به توسعه مدارس تغییر کرده است.
مدیرعامل بنیاد افزود: هم اینک 75 مدرسه طبیعت در سراسر کشور با دارا بودن 3 هزار دانش آموز، به آنها در فضای طبیعت آموزش های مرتبط با مسایل زیست محیطی را ارایه می نمایند.
وی گفت این مدارس در کنار مدارس رسمی آموزش و پرورش فعالیت می کند و هفته ای بین 2تا5 ساعت کودکان را با مسایل مهم محیط زیست آشنا می نماید.
![]() |
وی گفت: حضور کودکان و نوجوانان در محیط طبیعت علاوه بر ارتقای سطح آموزش عملی و یادگیری آنها ، کودکان را با طبیعت و برخورد انها با مسایل محیط زیست آشنا می کند.
احمدیه عضو هیت مدیره بنیاد کودک و طبیعت نیز گفت: با توجه به مسایل و معضلات جدی محیط زیست کشور باید این مدارس با حمایت سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت آموزش و پرورش توسعه یابد اما این مهم مدتی است متوقف شده است.
محمدرضاتابش رییس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی در ابتدای این نشست از مساعی و فعالیت مصرانه نهادهای مدنی در حمایت از محیط زیست قدردانی کرد و گفت مجموعه نظام و به خصوص مجلس شورای اسلامی از این فعالیتها حمایت و پشتیبانی می کند.
وی افزود: دغدغه های دوستداران محیط زیست ایران و علاقه مندان به آموزش کودکان مان قابل تقدیر و توجه است و امیدواریم با ایجاد یک کمیته پژوهشی در مرکز پژوهشهای مجلس و تشکیل یک کارگروه با عضویت مجلس،سازمان حفاظت محیط زیست،وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی و با همکاری شوراهای شهر و روستا و نهادهی مدنی بتوانیم توسعه این مدارس را قانونمند و فعالیت دوستداران محیط زیست را حمایت کنیم.
![]() |
آقایی، مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این نشست تاکید کرد که رویکرد سازمان متبوع وی حمایت از ادامه فعالیت مدارس طبیعت است اما برای توسعه آن نیازمند تدوین یکم ساز وکار مستند قانونی هستیم که تمام اطراف موضوع بر روی آن تاکید داشته باشند.
پایان پیام/