مجید کیان پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از اینکه بخشی از مطالبات فرهنگیان باقی مانده از سال گذشته هنوز پرداخت نشده است، گفت: بیش از ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات پرداخت نشده فرهنگیان در سال ۹۶ به سال ۹۷ منتقل شده که بخش عمده آن پرداخت و بخشی از آن هنوز پرداخت نشده است.
ضرورت پرداخت سریع تر مطالبات فرهنگیان
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس با تاکید بر ضرورت پرداخت سریع تر مطالبات فرهنگیان، افزود: هر چند آموزش و پروش قول پرداخت مطالبات فرهنگیان تا پایان سال را داده اما تنها دو ماه از سال 97 باقی مانده و مطالبات هنوز پرداخت نشده و فرهنگیان در چشم انتظاری به سر می برند.
حمایت از معلمان و فرهنگیان نباید شعاری باشد
وی با بیان اینکه حمایت از معلمان و فرهنگیان نباید شعاری باشد، ادامه داد: متاسفانه آموزش و پرورش هیچگاه در اولویت دولت ها نبوده و به طور مداوم با مشکلات بودجه ای و نیروی انسانی دست و پنجه نرم می کند.
همسان سازی حقوق معلمان و بازنشستگان در دستور کار آموزش و پرورش قرار گیرد
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حمایت بیشتر از معلمان و فرهنگیان، گفت: حقوق معلمان بسیار پایین بوده و از بی عدالتی رنج می برند به گونه ای که حقوق آنها کفاف هزینه های زندگی را نمی دهد.
وی ادامه داد: در این رابطه نیاز است حقوق معلمان به عدالت نزدیک شده و دولت همسان سازی حقوق معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش را در دستور کار قرار دهد./
پایان پیام