ساری خاطرنشان کرد: باوجود ریزش‌های جوی و پر شدن سد تا حد تراز نرمال، تخلیه آب به منظور آماده‌سازی برای استفاده از بارش‌های بهاره انجام نشده است.

آزادسازی آب سد کرخه به موقع انجام نشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علی ساری گفت: شرایط محیطی امروز منطقه کرخه و دز که امروز پیش آمده بر کسی پوشیده نبوده و از شانزدهم بهمن ماه که ما سیلی را در منطقه رفُیع داشتیم تاکنون حدود 50 روز می‌گذرد و می‌شد در این مدت اقدامات لازم صورت گیرد. از سوی دیگر بعد از سیل در رفیع ورودی سد کرخه حدود 760 و خروجی آن حدود 400 مترمکعب در ثانیه بود و رهاسازی آب سد انجام نمی‌شد. 

وی افزود: سوال اینجاست که طول این 50 روز چرا نسبت به آزادسازی و تخلیه سد اقدامات لازم صورت نگرفته و وزارت نیرو از ابتدای فروردین این کار را انجام داد و اینها همه در حالی است که ما پیش‌بینی این بارش‌‌ها را داشتیم و می‌دانستیم که بارندگی بهاری خواهیم داشت و دیدیدم که این تخلیه آب صورت نگرفت و ما در شرایط سختی قرار گرفتیم. 

عضو فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: وزارت نیرو عنوان حالا عنوان می‌کند که سد کرخه یک سد خاکی است و دارد به ظرفیت نهایی خود نزدیک می‌شود و بیش از این نمی‌توان به این سد فشار آورد. 

ساری خاطرنشان کرد: باوجود ریزش‌های جوی و پر شدن سد تا حد تراز نرمال، تخلیه آب به منظور آماده‌سازی برای استفاده از بارش‌های بهاره انجام نشده است. 

وی افزود: در تابستان 97 با وجود خشکسالی‌ در دیگر مناطق در منطقه کرخه بارندگی‌های خوبی را داشتیم و آب ذخیره پشت سد شرایط خوبی داشت آب سد رهاسازی نشد که این امر اعتراض کشاورزان را در پی داشت و آنها به سازمان آب و برق خوزستان هم هجوم آ‌وردند و ما دوباره داریم این جریانات را برای مردم رقم می‌زنیم. 

به گزارش فارس عضو فراکسیون امید مجلس در پایان اظهار داشت: این موارد نشان دهنده این است که فردی در حال تصمیم‌گیری است و این تصمیم‌گیری‌ها همیشه به سمت خطا پیش می‌رود و اینها باعث می‌شود که این شرایط برای ما رقم بخورد. آنچه که ما شاهد آن هستیم کمبود ماشین‌آلات در روستاها است و من این را به آقای جهانگیری هم گفتم آنچه که در فاکتور و مدارکی که مکتوب به شما می‌دهند با واقعیاتی که در روستاها وجود دارد تفاوت دارد و موضوع دیگر مدیریت امکانات است که امری ضروری است و ما باید برای حل مشکلات کمتر به سمت جلسات در سالن‌های در بسته برویم و آنچه را که داریم در میدان برای مردم رقم می‌‌زنیم آن را لحاظ کنیم.

برچسب‌ها

آخرین اخبار