عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان خواهان جبران خسارات ناشی از سیل و کمک به سیل زدگان از سوی دولت شد.

جبران خسارات ناشی از سیل و کمک به سیل زدگان در دستور کار دولت باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، همایون یوسفی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 18 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان ارائه گزارش وضعیت سیل از سوی نمایندگان استان های سیل زده به مجلس در خصوص وضعیت کنونی شهرهای استان خوزستان پس از سیل، گفت: متاسفانه در سیل اخیر برخی از هموطنانمان جان باختند که این موضوع موجب تاثر است.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از ارگان های خدمتگزار مانند دولت، قوه مقننه، نیروهای نظامی و البته آحاد مردم در مواجه با سیل اخیر در استان خوزستان، اظهار کرد: در این حادثه شاهد شکوه انسجام ملی هستیم.

وی با اشاره به اینکه حواشی سیاسی و رسانه ای موجب شده علت اصلی وقوع سیل در کشور مورد غفلت قرار بگیرد، افزود: این مهم در حالی است که بررسی دلایل بروز سیل پس از حادثه یکی از نکات مهم و اساسی است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه وقوع سیل در مناطق شمال، غرب و جنوب غرب کشور نشان دهنده تغییر اقلیم است، ادامه داد: عدم لایروبی رودخانه ها و سدها، تخریب پوشش گیاهی و مراتع و ... موجب افزایش خسارات ناشی از سیل شده است.

وی با اشاره به اینکه تغییر اقلیم در دنیا بیشتر در شمال آفریقا و غرب آسیا رخ داده که در این میان کشورمان نیز بیشترین تاثیر را پذیرفته است، تصریح کرد: متاسفانه سیاست در کشورمان همه جوانب زندگی مردم را مشغول به خود کرده است.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان با اشاره به اینکه متاسفانه مشکلات حوزه محیط زیست و آب به عرصه سیاسی کاری تبدیل شده است، گفت: این مهم در حالی است که عدم اشراف و ساده سازی سیاسیون به مسائل زیست محیطی و آب موجب پیگیری نامطلوب موضوعات مذکور می شود.

یوسفی با اشاره به اینکه تغییرات اقلیمی در کشورمان تا سال 2050 ادامه خواهد داشت و براین اساس شاهد خشک تر شدن منابع کشورمان خواهیم بود، افزود: در این بین سیلاب های اخیر نباید موجب غفلت در برنامه ریزی مسئولان شود زیرا این سیلاب ها موجب افزایش سطح آب های زیرزمینی نخواهد شد.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در سیاست های کلان مانند انتقال آب نباید دچار غفلت شویم چه بسا استان های سیل زده در سال آینده دچار خشکسالی باشند، ادامه داد: در این بین متاسفانه طمع ذخیره سازی آب در سدها و رها نکردن این آب ها به افزایش شدت سیل افزوده است.

وی با تاکید بر اینکه پرهیز از سیاه نمایی و بزرگ نمایی در مواجهه با سیل امری ضروری است، افزود: در این بین مسئولان باید توجه داشته باشند دستور تخلیه شهرها با ظرافت انجام شود و مبنای محاسبات آورده و خروجی سدها نیز کارشناسی باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه بیشتر شهرهای استان خوزستان مانند اهواز، شوش، حمیدیه، شوشتر، هویزه و ... دچار مشکل شده اند، خاطرنشان کرد: براین اساس دولت باید کمک به سیل زدگان، تجهیز کمپ ها، تامین ماشین آلات، جبران خسارات، اطلاع رسانی به موقع و آرامش بخشی، حضور مستمر نیروهای نظامی، امنیتی و خدماتی در دستورکار قرار دهد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار