به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علی ساری در نشست علنی امروز(یکشنبه 18 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز نگرانی برای مناطقی در خوزستان که سیل هنوز به آن سمت نرفته و در آستانه سیل قرار دارند، گفت: نبود ماشینآلات سنگین به تعداد کافی و تعداد روستاهایی که در حوزه انتخابیه بنده جدا از سایر روستاهایی که در سایر نقاط استان وجود داشته و درگیر سیل هستند، 50 درصد آنها در کنار بستر رودخانه قرار داشته و متأسفانه ماشین آلات سنگین به اندازه کافی وجود ندارد.
نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارون، اهواز، حمیدیه و باوی به ماشینآلات نیاز دارند، افزود: تهیه ماشینآلات سنگین سخت بود آیا تهیه گونی نیز خیلی سخت بود که در اختیار مردم قرار داده نشد. رهاسازی آب در شرایط امروز اشتباه است و بنده از آذر ماه پیگیر هستم و اکنون باید پرسید که چرا تا اسفند ماه رهاسازی آب انجام نشده است؟
وی ادامه داد: خروج آب به سمت تالابهای هورالعظیم و شادگان، نهر ماله و نهر فحره هنوز صورت نگرفته است به دلیل اینکه ماشینآلات سنگین وجود ندارد، لذا اگر ماشینآلات سنگین نیست چرا در حضور رئیس جمهور و معاون اول که به استان خوزستان سفر کردهاند، اعلام نمی شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مجاورت تالاب هورالعظیم تأسیساتی نفتی وجود دارد، اظهار داشت: وزیر نفت منعی برای گسیل آب به این مناطق نداشتند، چرا ستاد مدیریت بحران اجازه نمیدهد آب به این سمت روانه شود بنابراین سیلاب تنها به نقاط ساده گسیل میشود چرا که کار سادهای است اما حاضر نیستند ماشینآلات سنگین به منطقه گسیل کنند که این موضوع نشان میدهد حتماً ماشین آلات سنگین وجود ندارد، اگر ماشینآلات ندارید به رئیس جمهور اعلام کنید.
ساری با تأکید بر اینکه مجمع نمایندگان استان خوزستان در نشستی که با حضور وزیر نیرو برگزار شد اعلام کرد که مناطق این استان به لایروبی نیاز دارد، ادامه داد: در این راستا شرکتی از هلند به ایران آمد اما حتی عمق رودخانه را به آنها اعلام نکردند بنابراین عده ای در صحبتهای خود در راستای تضعیف مجلس گام برمیدارند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه سیلبند از وظایف وزارت کشور است، تأکید کرد: آیا به یاد دارید چرا نمایندگان خوزستان در خصوص عملکرد دولت اعتراض کردند.
وی با تأکید بر اینکه دولت عنوان کرد که خسارات مسکن و زمینهای کشاورزی مردم در سیل جبران میشود، افزود: آیا ستاد بحران استان خوزستان در داخل استان در مدیریت بحران توانسته چادر برای تمام مردم تهیه کند، آیا تهیه مواد غذایی سخت است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سال 84 دبی رودخانه در مقطع اهواز 3400 مترمکعب بر ثانیه بوده است اما در حال حاضر با 2800 متر مکعب بر ثانیه رودخانه سرریز شده، چه اتفاقی افتاده است، خودتان قضاوت کنید.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور باید امکانات را از طریق هلال احمر به خوزستان گسیل کند، تصریح کرد: در حال حاضر امکاناتی در استان وجود ندارد و از نمایندگان سایر استانها درخواست میشود که در هر شهری که قرار دارند نسبت به گسیل امکانات به صورت خودجوش به نقاط سیل زده اقدام کنند.
نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا میدانید چرا شهرهای حمیدیه، سوسنگرد، سید نعیم، بستان با دولت در تخلیه مناطق مسکونی همکاری نمیکنند، اظهار داشت: چرا که دیدند که دولت در سیل گذشته در رساندن خدمات به آنها ناتوان بود بنابراین دیگر جرأت نمیکنند که از مناطق خود خارج شوند./
پایان پیام