ابوالفضل ابوترابی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به اقدام غیرقانونی ترامپ مبنی بر تروریست خواندن سپاه پاسداران اشاره کرد و گفت: قطعا مجلس شورای اسلامی در مقابل این اقدام ترامپ یک اقدام مقابله به مثل انجام خواهد داد و ارتش آمریکا را در لیست تروریست ها قرار می دهد.
داعش و دیگر گروه های تکفیری در منطقه دست پرورده آمریکا هستند
وی افزود: در واقع با تروریست دانستن ارتش آمریکا اگر هر نظامی و ارتشی آمریکا را مشاهده کنیم همانند گروه های تکفیری با آنها برخورد خواهیم کرد.
عضو فراکسیون ولایی تصریح کرد: داعش و دیگر گروه های تکفیری در منطقه دست پرورده آمریکا هستند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این گروهک ها در منطقه خاورمیانه ضربه مهلکی وارد کرده است و همین مسئله سبب نگرانی ترامپ شده بود تا با این اقدام غیرقانونی خود بتواند نسبت به آن شکست هایی که سپاه پاسداران به آنها وارد کرده است جبران مافات کند.
گروهک منافقین بیش از 17 هزار از هموطنان ما را به شهادت رساند
نماینده مردم نجف آباد اظهار کرد: گروهک منافقین که بیش از 17 هزار از هموطنان ما را به شهادت رساند اما مورد حمایت ویژه آمریکا و اروپا هستند و در واقع این ها دو روی یک سکه هستند که ادعای مبارزه با تروریست را دارند اما همه ادعاهای آنها پوچ و واهی است.
ابوترابی تاکید کرد: ما از مجمع تشخیص مصلحت نظام انتظار داریم که با تصویب لوایح سی اف تی و پالرمو مخالفت خود را نشان دهند و در واقع این لوایح را مورد تایید خود قرار ندهند چرا که اهداف اصلی این کنوانسیون ها جلوگیری از فعالیت های سپاه پاسداران برای دفاع از مظلومان جهان است ./
پایان پیام