به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سیدحسین افضلی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی و صنعت دچار مشکلاتی بودیم، گفت: با وجود این مشکل سرمایهها به سمت مسکن سوق داده شد و افزایش قیمت مسکن به یکباره اتفاق افتاد.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی سوق یافتن سرمایهها را به سمت کشاورزی موجب رکود بازار مسکن دانست و افزود: متاسفانه متناسب با نیاز، اقدام به تولید مسکن نکردهایم؛ در حالی که نیازمند 700 هزار مسکن بودیم ولی تنها 200 هزار مسکن تولید شده و این کاهش عرضه، آثار مشهودی در پی داشت.
افضلی با اشاره به اراده جدی مجلس برای پرداختن به حوزه مسکن و بازار آن گفت: وزیر جدید نیز در پی یافتن راهکارهایی در حوزه مسکن است؛ ضمن اینکه هنوز میان نیاز و داشته ها فاصله بسیاری شاهد هستیم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه متخصصان حوزه مسکن نیز باید وارد میدان شوند، گفت: دولت قصد دارد قیمت زمین را در راستای کاهش قیمت مسکن، به حداقل یا صفر برساند. این مسئله در کلان شهرها مطرح است که آثار مثبت آن در سایر شهرها نیز نمود خواهد یافت.
افضلی در توضیح این مطلب افزود: بناست زمینهای دولتی در کلانشهرها که در اختیار وزارتخانه هاست به انبوهسازانِ متخصص و بزرگ واگذار شود؛ این افراد تکنولوژی و مصالح نوین را می شناسند و به تولید ساختمان میپردازند.
وی ادامه داد: این انبوه سازان به عنوان جامعه با افراد مورد نیاز به مسکن طرف حساب خواهند بود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: اعطای کارت های اعتباری در حوزه خرید مصالح ساختمانی و استفاده از امکانات رونق زای بورس نیز در راستای شفافیت و کاهش قیمت موثر است.
وی ساماندهی مسکن های خالی را از دیگر اقدامات پیش رو دانست و افزود: باید باور کنیم بین عرضه و تقاضای مسکن فاصله بسیاری است و از دیگر سو بدانیم تغییر قیمت در ارزش سکه و در پی کاهش ارزش پول ملی، مردم را برای حفظ سرمایه به سمت بازار مسکن هدایت می کند که البته راحت ترین مسیر نیز هست. /
پایان پیام