عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص حادثه کلینیک سینامهر تهران، گفت: در حال حاضر به دلیل عدم رعایت استانداردها، پتانسیل رخ دادن حوادثی بدتر از اتفاق کلینیک سینامهر در تهران وجود دارد.

تهران پتانسیل وقوع حوادثی بدتر از کلینیک سینامهر را دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، سیدجلیل میرمحمدی میبدی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 17 شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی با اشاره به گزارش قرائت شده در صحن علنی مجلس توسط کمیسیون بهداشت و درمان درباره بررسی حادثه انفجار و آتش سوزی مورخ 10 مرداد 1399 کلینیک درمانی سینامهر تهران، عنوان کرد: در این حادثه که ممکن است حوادث مشابهی نیز به مانند آن رقم بخورد، کلینیکی منفجر و 19 تن از بیماران و کادر درمان جان خود را از دست می دهند.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلسات متعدد کارشناسی در کنار بازدیدهای میدانی از این حادثه صورت گرفت، افزود: متاسفانه امروز بخش قابل توجهی از بیمارستان های کلانشهر تهران که وظیفه جراحی محدود را دارند پتانسیل رقم خوردن حوادثی بدتر از این را دارند.

میرمحمدی با تاکید بر اینکه ضرورت دارد این موضوع از جانب مجلس پیگیری شود، ادامه داد: این گزارش که ماحصل یک کار کارشناسانه است باید ملاک قرار گرفته و ترک فعل ها پیگیری شود.

وی افزود: همچنین ضرورت دارد سازمان برنامه و بودجه رقم مناسبی برای استانداردسازی برنامه های کلینیک های جراحی محدود در نظر گیرد؛ با این اقدام کار کمیسیون بهداشت و درمان عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

علی نیک زادثمرین نایب رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر عنوان کرد: از زحمات کمیسیون بهداشت تشکر می کنیم و اگر نیاز به عملیاتی شدن این کار کارشناسی است می توان از ماده 234 نسبت به اعمال نظارت در خصوص این گزارش استفاده کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار