به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، اعضای مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی در سرکشی به حوزههای انتخابیه ضمن بازدید و بررسی مشکلات، نشست هایی را با مسئولان مربوطه جهت حل مشکلات حوزه انتخابیه برگزار کردند.
حاجی پور: رایزنی با وزارت ارتباطات برای انتقال فیبر نوری از آمل به لاریجان
رضا حاجی پور در گفت وگو با این خبرگزاری با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در زمان بازدیدهای نظارتی خود از حوزه انتخابیه، گفت: فاز اول پروژه انتقال گاز از منطقه دماوند به منطقه لاریجان پیگیری شد که هم اکنون از مُشا به امامزاده هاشم(ع) رسیده و پیمانکار در حال نصب تجهیزات است که ظرف هفته آتی این گاز به منطقه پلور نیز خواهد رسید و فاز دوم آن را پیگیری می کنیم تا قرارداد لازم با وزارت نفت بسته شده و گازکشی به سمت رینه و روستاهای اطراف نیز برود.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی مشکلات ایجاد شده در حاشیه رودخانه ها و جاده عنوان کرد: برای حل این موضوع شخص رئیس جمهور و معاون اول وی باید ورود کنند چرا که حدود 60 سال است از احداث جاده هراز می گذرد و ساخت و سازهایی در حاشیه آن ایجاد شده که نیاز به انتقال گاز دارد اما همکاری لازم از سوی وزارت راه برای حل این مشکل صورت نمی گیرد.
![]() |
وی در ادامه درباره حوزه ارتباطات نیز گفت: وزارت ارتباطات می گوید اعتبار و آمادگی برای انتقال فیبر نوری از مرکز آمل به لاریجان که دارای 70 روستای محروم است را دارد اما وزارت راه همکاری نمی کند که در حال پیگیری این موضوع هستیم تا چالشی که دانش آموزان با آن مواجه هستند برطرف شود.
حاجی پور در ادامه با بیان اینکه در حوزه درمان بعد از 43 سال توانستیم تجهیزات بیمارستانی به دو بیمارستان بدهیم و دستگاه اکسیژن ساز و دستگاه سی تی اسکن تهیه کنیم، اظهار کرد: پذیرش دانشجوی پزشکی در پردیس دانشگاهی آمل نیز اخیرا صورت گرفت و یک بیمارستان قلب در شرق مازندران و شهر آمل افتتاح شد.
این عضو مجمع نمایندگان استان مازندران ادامه داد: پس از 16 سال استادیوم ورزشی 5 هزار نفری شهید چمران آمل که قرار بود بازسازی شود با همکاری وزارت ورزش که از دولت گذشته چمن زمین آن را تهیه کردیم و هم اکنون فقط نیازمند روشنایی است و تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
وی در اداهم با اشاره به ترافیک سنگینی که در ورودی و خروجی شهرستان آمل در محل سد هراز ایجاد می شد، گفت: یک خط 4 کیلومتری را آماده کرده ایم که آسفالت و خط کشی شده است اما باید پلیس راهور همکاری کند که در ورودی و خروجی در روزهای آخر هفته پلیس قرار بگیرد تا ماشین ها را هدایت کند.
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این جاده سال گذشته آماده شده و بالای صد میلیارد تومان اعتبار به آن تخصیص داده شد اما پلیس راهور می گوید این جاده ایمنی ندارد درحالی که نهایت سرعت در آن 30 کیلومتر بر ساعت است و ایمنی کامل را دارد لذا باید با برقراری جلسات مکرر این مشکل حل شود.
محسنی بندپی: دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران راهاندازی میشود
محمدعلی محسنی بندپی با اشاره به بخشی از بازدیدهای نظارتی خود گفت: زمانی که هنوز منتخب مردم در مجلس بودم برای قدردانی از کادر درمان برای آنها گل بردم و به عیادت بیماران رفتم و از آنجا که کرونا با ایمنی بدن بسیار در ارتباط است، این ملاقات ها اطمینان خاطر و روحیه به آنها می دهد.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به تلاش هایی که برای تأمین تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی منطقه داشته است، اظهار داشت: تأمین ست جراحی، دستگاه اکسیژن ساز و سی تی اسکن از جمله تجهیزاتی بود که برای بیمارستان های منطقه تأمین کردیم و قصد دارم آنقدر منطقه را به لحاظ درمانی غنی کنیم که بیماران برای درمان به سایر شهرها اعزام نشوند همچنین عملکرد وزارتخانه در واکسیناسیون منطقه مثبت ارزیابی شد.
![]() |
وی با اشاره به فرسودگی جاده های منطقه، عنوان کرد: پروژه 4 بانده شدن محور مرزن آباد-کلاردشت در قانون بودجه به تصویب رسیده بود و مجوز ماده 23 را گرفت و هفته گذشته به همراه کدخدازاده معاون ساخت و توسعه راه های وزارت راه و شهرسازی بازدیدی صورت خواهد گرفت و کلنگ آن زده خواهد شد.
محسنی بندپی همچنین با اشاره به پیگیری احداث محور مرزن آباد-دزبن که به کندی پیش می رفت، اظهار کرد: زیرگذر روبروی بیمارستان رازی چالوس تعداد زیادی قربانی می گرفت که برای حل مشکل آن اعتبار جذب شد همچنین مقرر شد پیچ های جاده های قدیمی مثل جاده کجور که در سال 1340 ساخته شده است، از 20 تیر 99 که بازدیدی از آن داشتیم برداشته شود تا شاهد کاهش تصادفات باشیم.
این عضو مجمع نمایندگان استان مازندران همچنین با اشاره به آسیب دیدگی گردشگری و صنایع دستی در زمان شیوع کرونا، یادآور شد: توانستیم اخیرا پرواز نوشهر-کیش را راه اندازی کنیم تا بتوانیم مسافرانی از کشور عمان نیز داشته باشیم همچنین با توجه به ظرفیت بالای منابع طبیعی، صنایع دستی و گردشگری استان قصد حمایت از کارآفرینی حوزه صنایع دستی و ایجاد تسهیلات و تضمین امنیت شغلی برای شاغلان آن را داریم که با رئیس سازمان تأمین اجتماعی و وزیر میراث در این خصوص گفتگو کرده ایم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین با اشاره به برگزاری جلسه ای با حضور معاون وزیر بهداشت و دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: در توزیع زیرساخت های آموزش پزشکی در غرب استان محرومیت داشتیم که خوشبختانه پیگیر هستیم دانشکده علوم پزشکی غرب در حوزه پرستاری و مامایی راه اندازی شود.
باقرزاده: پیگیر حل مشکل فاضلاب خانگی و جمعآوری آبهای سطحی بابلسر و فریدونکنار هستیم
علی اصغر باقرزاده نیز با اشاره به برخی پیگیری های صورت گرفته در حوزه مسائل زیرساختی گفت: یکی از مهم ترین ابعاد نظارتی که در حوزه انتخابیه داشتیم و به نتیجه رسید بحث فاضلاب شهرستان فریدونکنار بود که متأسفانه با اینکه برنج خوبی در این منطقه وجود دارد، به دلیل عدم دفع مناسب فاضلاب، دچار مشکلات بهداشتی، زیست محیطی و امنیت غذایی شده بودیم.
![]() |
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکل فاضلاب خانگی و جمع آوری آب های سطحی منطقه بعد از چند دهه، با پیگیری های مستمر و تصویب نهایی در بودجه 1400 و پیگیری برای ادامه دریافت اعتبار در بودجه 1401، به طور کامل حل می شود.
وی افزود: طی روزهای اخیر سیلی در بهنمیر آمد که خسارات آن به دلیل قصور برخی مسئولان بود که پیگیری کردیم تا در صورت وقوع مجدد سیل، مشکلی برای منطقه ایجاد نشده و خسارت ها کاهش یابد.
باقرزاده ادام داد: در حوزه راه مهم ترین پیگیری برای اتمام پروژه کمربندی و احداث پل ولیعصر(عج) شهرستان فریدونکنار و تسریع در احداث جاده بهنمیر-بابلسر بود که در حال انجام است.
عضو کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به تجهیز بیمارستان های فریدونکنار و شهرهای دیگر خاطرنشان کرد: پیگیری برای تسریع پروژه ساخت بیمارستان 280 تختخوابی بابلسر و پایان کار آن یکی دیگر از اقدامات در حوزه درمانی بود که مجوز ماده 20 آن سال گذشته دریافت شد.
سعادتی بیشه سری: به دنبال رسیدن به «روستای بدون بیکار» هستیم
مهدی سعادتی بیشهسری نیز با اشاره به پیگیری های مطالبات مردم منطقه خود گفت: یکی از مهم ترین مشکلات بابل حوزه آب شرب و مهار آب های سطحی در کشور است که در تمامی شهرهای کشور بین 50 درصد بوده اما در مازندران 10 درصد است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به بارش های فراوان و وجود تعداد کمی سد در منطقه، اظهار داشت: برای برون رفت از این وضعیت چند کار مهم در سطح ملی داشته ایم که با معاون اول رئیس جمهور و وزرای دولت قبل و دولت جدید پیگیر آن هستیم.
وی در ادامه با تأکید بر اهمیت تأمین آب شرب شهرهای گروه الف مثل بابل، بابلسر، فریدونکنار، هادی شهر، بهنمیر گفت: چند میلیارد تومان اعتبار از محل پیگیری ها از سازمان برنامه و بودجه گرفتیم تا لوله گذاری در این شهرها پایان یابد که البته نیاز به اعتبار بیشتر است.
وی افزود: از سوی دیگر فاضلاب منطقه مشکلات زیادی داشت که برای اجرای فاز یک آن 20 میلیارد تومان برآورد هزینه شده که در حال پیگیری آن هستیم و قرار است از طریق ماده 56 باقی کمبود اعتبار آن را برطرف کنیم.
![]() |
سعادتی بیشه سری در ادامه با اشاره به اهمیت اشتغال زایی در منطقه، یادآور شد: توانستیم 50 میلیارد تومان از محل صندوق کارآفرینی کشور تأمین کرده و حمایت بنیاد علوی را نیز داشته باشیم تا برای هزار و 800 نفر در مشاغل خُرد همچون گلخانه ها، دام و طیور، آبزی پروری، مشاغل خانگی و پرورش قارچ ایجاد شغل کنیم و در این مسیر شعار ما «روستای بدون بیکار» است.
این عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در ادامه با تأکید بر حمایت از سرمایه گذاران داخلی برای ساخت مجموعه های ورزشی، عنوان کرد: برای بهسازی زمین چمن شهدای هفتم تیر شهرستان بابل 5 میلیارد تومان اعتبار و مبلغی نیز برای تأمین روشنایی آن گذاشتیم همچنین زمین های ورزشی دیگری را نیز در دست احداث داریم.
وی افزود: 15 میلیارد تومان نیز برای حوزه میراث فرهنگی در نظر گرفته شده که به بازسازی اماکن تاریخی بیانجامد همچنین مجموعه سد شیاده که منطقه نمونه گردشگری است به عنوان یک ظرفیت در این حوزه است که اقداماتی برای جذب گردشگر انجام داده ایم.
سعادتی بیشه سری ادامه داد: در حوزه راه نیز احداث کمربندی بابل را در دست داریم که تسریع شود و قرار است در حوزه حمل و نقل عمومی، نوسازی ناوگان حمل و نقل از جمله تاکسی ها را داشته باشیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه درمانی نیز راه اندازی بیمارستان صحرایی در بابل در دوران شیوع کرونا و تأمین تجهیزات بیمارستانی را نیز داشته ایم./
پایان پیام