غلامرضا مرحباء در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه صرف نظر از تحریم ها سندهای همکاری همچون سند 20 ساله ای که قرار است میان ایران و روسیه به امضا برسد، همکاریهای دوجانبه مفیدی را شکل خواهد داد، گفت: روسیه کشور خاصی بوده و به صورت غیرمستقیم جزء همسایگان ما محسوب می شود که ارتباط با آنها می تواند یک نوع ثبات در سیاست های اقتصادی و دیپلماسی در کشورمان ایجاد کند.
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: امضای سند همکاری طولانی مدت با کشوری مثل روسیه، این پیام را برای کشورهای قدرتمند دارد که علیرغم تحریم ها نیز می توانیم مشکلات خود را حل کنیم از این رو ارتباط اقتصادی و تجاری با کشورهای دوست، می تواند کمک شایانی در کاهش اثر تحریم ها داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه نقد مخرب روی نظر تصمیم گیران حکومتی تأثیری ندارد، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی متن موافقتنامه ها را با دقت و با حضور کارشناسان مختلف، بررسی می کند همچنین دولت نیز دقت نظر لازم روی آن را خواهد داشت تا خلاف منافع ما نباشد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان امضای سندهای همکاری طولانی مدت با کشورهای بزرگی نظیر چین و روسیه را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: موافقتنامه ها نباید اسیر جوسازی های سیاسی و رسانه ای شوند که از سوی غرب خط می گیرند تا کشور را همچنان در یک بن بست اقتصادی قرار دهند.
به گزارش خانه ملت، کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه اخیرا گفته است کلیات نقشه راه همکاری ایران و روسیه در قالب یک توافقنامه بهزودی به امضای رؤسای جمهور دو کشور رسیده و باید به تصویب مجلس شورای اسلامی هم برسد./
پایان پیام