نماینده مردم مبارکه در مجلس، ضمن تشریح اقدامات انجام شده پیرامون رفع مشکلات حوزه انتخابیه‌اش از تخصیص مبلغ 13 میلیارد تومان برای تکمیل محور مبارکه – بروجن خبر داد.

تخصیص مبلغ 13 میلیارد تومان برای تکمیل محور مبارکه – بروجن

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، پروین صالحی مبارکه در نشست خبری اظهار کرد: تیم اقتصادی دولت کار می‌کند اما وضعیت اقتصادی با مشکلات بسیاری مواجه است و تنها دولت نمی‌تواند مشکلات را رفع کند و لازم است با همراهی مجلس و هماهنگی قوه قضائیه به تدریج اقتصاد از بن‌بست‌ها خارج شود و بتوانیم برای رفع مشکلات جامعه و مردم گامی برداریم چراکه نشاط اصلی زمانی به آنها برمی‌گردد که سفره‌ها ترمیم شده باشد.

دولت جدید خزانه مقروض و زمین سوخته مین‌گذاری شده را تحویل گرفته است

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: کارشناسان اقتصادی معتقدند برخی دولت‌ها، خزانه خالی را تحویل گرفتند اما دولت جدید خزانه مقروض و زمین سوخته مین‌گذاری شده را تحویل گرفته است؛ این مسائل باعث ناامیدی ما نیست چرا که تیم دولت شدید کار کرده و رئیس‌جمهور دلسوزانه بین مردم حضور پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ایران پتانسیل‌های بسیار خوبی دارد، تصریح کرد: ما کشوری داریم که بین دو حوزه آبی بزرگ خزر و خلیج‌فارس واقع شده است، ما نباید مشکل آب داشته باشیم و با یک برنامه‌ریزی صحیح می‌توان مشکلات آب کشور را رفع کرد؛ از سوی دیگر ایران با هفت درصد ذخیره معاون، رتبه 14 جهان را دارد و همچنین ازنظر نفت و گاز رتبه جهانی دارد و چهارفصل است، بنابراین ظرفیت‌های خوبی داریم که در سایه مدیریت‌های صحیح و مردمی و توکل بر خدا باید این پتانسیل‌های عظیم کشور به جریان بیافتد  تا بتوانیم پاسخگوی بخشی از مشکلات مردم باشیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شهرستان مبارکه گفت: 51 میلیارد و 450 میلیون تومان برای بخش‌های جاده‌ها، کشاورزی، بهداشت و درمان، اماکن ورزشی و آموزشی، حسینیه مرکزی و کمک به صندوق‌ها قرض‌الحسنه مردم یار شهرستان جذب‌ شده است.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پیگیری جاده‌های این شهرستان بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر پیشگیری از تصادفات و مرگ‌ومیر ناشی از آن اهمیت زیادی دارد؛ ضمن اینکه محور مبارکه- بروجن که در حال ساخت بود اما اخیراً به دلیل مسائل بودجه‌ای سست شده است.

وی بیان کرد: 13 میلیارد برای تکمیل بلوار امام رضا (ع) فراهم کرده بودیم اما این پروژه به بودجه بیشتری نیاز دارد و از آنجایی که بودجه جاده مبارکه- بروجن کفایت نکرده بود و ماشین‌آلات آن‌ها تعطیل شده است، با معاون وزارت راه و شهرسازی رایزنی کردیم و در نهایت قرار شد مبلغ 13 میلیارد تومان برای تکمیل محور مبارکه - بروجن با توجه به تصادفات اخیر شرایط ویژه این محور اختصاص پیدا کند همچنین به دلیل اهمیت بلوار امام رضا (ع) برای این شهرستان، راهداری وارد این پروژه می‌شود.

جاده ساحلی دیزیچه ترافیک سنگینی دارد

صالحی با اشاره به اینکه جاده ساحلی دیزیچه، ترافیک سنگینی دارد و تعریض و ساماندهی این جاده برای شهرستان بسیار مهم است، بیان کرد: 40 روز قبل اولین مناقصه با محوریت راهداری انجام شد و با آب منطقه‌ای استان برای رفع مشکلات موجود تعاملاتی شد اما به دلیل اینکه مناقصه اول تعداد پیمانکاران به حدنصاب نرسید و مناقصه دوم در 17 آذرماه انجام شده و با محوریت راهداری و حمایت آب منطقه‌ای پیمانکار انتخاب و مسائل فنی برای عقد قرارداد شروع‌ شده است.

وی افزود: در جاده بداغ آباد هم با توجه به تداخل با ورودی شهرستان از سمت لنجان، تصادفات متعددی وجود داشت بنابراین دو میلیارد تومان برای ساماندهی این مسیر جذب کردیم و با بازدیدی که با معاون راهداری استان و رئیس بنیاد مسکن شهرستان از این مسیر داشتیم، قرار شد بخشی از آن را بنیاد مسکن و بخش دیگر را راهداری بر عهده بگیرد.

نماینده مبارکه در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: جاده قلعه حکیم یکی دیگر از جاده‌های مهم و حادثه‌خیز شهرستان است که قرار است میدانی در چهارراه نا ایمن این مسیر یک میدانی با بودجه سه و نیم میلیارد تومانی احداث شود که پیمانکار این پروژه مشخص شده است؛ از سوی دیگر احداث زیرگذر شهرک صنعتی مبارکه یکی دیگر از فعالیت‌های عمرانی مهم شهرستان است باکس‌های آن آماده شده است و در آینده نزدیک این زیرگذر احداث می‌شود.

وی ادامه داد: کنارگذر غرب با توجه به اینکه در میدان شهر کرکوند به اتمام رسیده و ترافیک سنگینی در شهرستان ایجاد کرده است در دستورکار بوده و با شروع مجدد پیمانکار ادامه مسیر تا اتوبان شهرضا-اصفهان احداث می‌شود.

صالحی با اشاره به ظرفیت کارگاه‌های دانشگاه مجلسی گفت: دانشگاه مجلسی کارگاه‌های بسیار مجهزی دارد و با صحبتی‌هایی که با رئیس دانشگاه آزاد اصفهان شد، قرار شد نه‌تنها تجهیزات این دانشگاه از شهرستان مبارکه منتقل نشود بلکه تصمیمی اتخاذ شده مبنی براینکه ایجاد یک مرکز فناوری در این دانشگاه باقدرت انجام شود و اگر این دانشگاه به مرکزی فناوری تبدیل شود برای شهرستان و استان می‌تواند پربازده باشد که گروه‌های تحقیقاتی مختلفی می‌آیند و باعث رونق پژوهش و بعد دانشگاهی در منطقه می‌شود.

وی با بیان اینکه منطقه ما یک منطقه صنعتی است و باید زیرساخت‌های مربوط به موضوع ورزش اصلاح شود، تصریح کرد: شهرستان مبارکه برای تقویت نشاط، سلامتی و کارهای تیمی راهی به‌جز ورزش ندارد و فولاد مبارکه هم قول‌های در این خصوص داده و بازدید که امروز داشتند که بتوانیم یک‌قسمتی از ورزشگاه آزادی مبارکه که کاملاً متروکه است را تعمیر کنیم.

نماینده مردم مبارکه شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور میدانی در محلات و روستاها گفت: حضور میدانی در محلات مختلف شهرهای و روستاهای شهرستان و استماع مشکلات مردم تا حدودی که کرونا اجازه بدهد و پیگیری مطالباتی که در صنایع وجود دارد، در دستورکار است.

صالحی با بیان اینکه حساسیت لازم برای جذب نیروهای بومی از مطالبات به‌حق مردم شهرستان است که در صنایع ایجاد کردیم، یادآور شد: اولین مسئله پس از تغییر رئیس اداره کاره شهرستان، ورود به مسئله بومی گزینی صنایع بود بنابراین به وی تأکید کردم در شهرستان هماهنگ حرکت کنید تا مسئله استخدام و جذب نیروهای بومی به‌ سرعت در شهرستان انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیر جوان و بومی اداره کار این مسئله را در دستور فعالیت‌های خود قرارداد و حساسیت‌زایی برای جذب نیروهای شهرستان در صنایع در حال انجام است و مدیران صنایع مانند فولاد مبارکه تأکید کردند که حساسیت مسئولان شهرستان برای جذب را متوجه شدیم و برای به‌کارگیری و استخدام‌ها این مسئله مدنظر است که باید با منطقه همراهی بیشتری کرد.

نماینده مبارکه در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مطالبات شهرستان را در هفت محور در جلسه هماهنگی فولاد مبارکه با شهرستان بررسی شد و به مدیرعامل و مدیریت جدید این مجتمع تأکید کردم که باید رسیدگی‌ها به شهرستان بیشتر از قبل انجام شود.

وی با اشاره به وجود معادن در شهرستان مبارکه خاطرنشان کرد: همان‌گونه که عوارضی از صنایع به شهرستان میزبان اختصاص پیدا می‌کند، عوارض یک‌درصدی معادن باید شامل حال منطقه میزبان شود اما این قانون در سال 96 به رئیس‌جمهور وقت ابلاغ می‌شود که در ماده 43 برنامه ششم توسعه آمده بود اما متأسفانه دولت این قانون را برای اجرا ابلاغ نمی‌کند، پیگیری‌های لازم برای تحقق این یک درصد در حال انجام است که اگر این مسئله رخ دهد تاثیر مطلوبی برای مناطق اطراف معادن آن  دارد.

صالحی بازدید و بررسی مشکلات ادارات شهرستان مبارکه را یکی دیگر از برنامه‌های در حال اجرا بیان کرد و گفت: در شهرستان مبارکه با توجه به صنایع مختلف، افراد متعددی در زمینه حمل‌ونقل فعالیت می‌کنند بنابراین جلساتی را با رانندگان شهرستان برگزار کردیم که بخشی از مطالبات در تهران و استان در حال پیگیری است و امیدواریم بتوانیم مطالبات آن‌ها را محقق کنیم.

وی با اشاره به مشکلات کارگاه خیام مبارکه گفت: مکانیسین ها اعلام کردند که قیمت زمین‌ها را پرداخت کردیم و مسئولان باید وارد شوند تا سند آنها انتقال پیدا کند که ما هم با این موضوع موافق هستیم و پس از چندین سالی که گذشته است امیدواریم با شروع واگذاری و انتقال سند رسمی، به صنف مکانیسین ها انجام شود تا کار برای سایر صنوف راحت شود و گره از این قسمت باز شود.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی، افزود: ادارات خدمات رسان هم در زمینه تأمین برق، آب و گاز تعهداتی دارند و با تعامل با شهرداری مبارکه قرار است از  این پتانسیل مطلوب شهرستان به‌طور عملیاتی استفاده شود؛ همچنین شهرهای دیزیچه و زیباشهر هم درگیر مسائل این کارگاه‌ها هستند که نیازمند هزینه زیاد است اما باید کارگاه‌ها خدماتی از داخل بافت شهر به این کارگاه‌ها منتقل شوند.

وی در خصوص کتاب مبارکه درگذر تاریخ، بیان کرد: با توجه به اینکه فرهنگ یکی از نیازهای اصلی جامعه است، با پیگیری‌هایی که انجام شد و اخذ مجوزهای لازم، چاپ جلد دوم کتاب مبارکه درگذر تاریخ به کمک یکی از صنایع محقق شد و به‌زودی این کتاب که تاریخ شهرستان را نقل می‌کند منتشر می‌شود.

صالحی ادامه داد: ما یک سری انتقال‌های آب بین حوضه‌ای داشتیم، ازجمله آب بهشت‌آباد که قرار بود قسمتی از آب شرب استان را تأمین کند و تونل سوم کوهرنگ که این موضوع دستخوش یک سری چالش‌ها و بحث‌های اجتماعی شده‌ است و به ویژه اجرای پروژه جریان آب تونل بهشت‌آباد که هر بار با مسائل اجتماعی درگیر شده، متوقف شده است.

وی بابیان اینکه یک‌بار به بهانه عدم صدور مجوز از سوی محیط‌زیست و ایجاد مسائل اجتماعی این پروژه‌ها تعطیل‌شده‌اند، تصریح کرد: مسئله آب خیلی مهم است چراکه جزو اموال عمومی محسوب می‌شود و این وظیفه حاکمیت است که باید ورود پیدا کرده و مسئله آب فلات مرکزی را حل می‌کرد که متأسفانه در سال‌های اخیر انجام نشده است.

نماینده مبارکه در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: قرار دادن مردم روبه‌روی‌هم اصلاً خوب نیست، انتظار داریم که با ورود جدی دولت به انتقال آب از خلیج مطرح‌شده همچون سایر کشورهایی که در این حوزه آب مصرفی خود را از خلیج‌فارس گرفته و با دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن، آب کشور خود را تأمین کردند، این روش در دولت جدید در حال آغاز است.

وی با اشاره به جریان خریدن دستگاه سی‌تی‌اسکن برای شهرستان گفت: ارز 4200 در اختیار هیئت‌امنای ارزی وزارت بهداشت قرار می‌گرفت که بتواند تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌ها را وارد کند اما از چند ماه قبل که این ارز شامل چالش شد، فعلاً هیئت‌امنای ارزی، هیچ خریدی انجام نمی‌دهد.

صالحی عنوان کرد: شهرستان دستگاه سی‌تی‌اسکن دارد اما با توجه به شیوع کرونا و استفاده بیش‌ازحد از آن، قطعات آن خراب می‌شود بنابراین شهرستان نیازمند دستگاه جدید سی‌تی‌اسکن بود که با پیگیری‌ها انجام شد و قرار شد طبق قول هیئت‌امنای ارزی بخشی از پول را پرداخت کنیم و یک دستگاه جدید بخریم اما با توجه به زمزمه حذف ارز 4200، هیئت‌امنای ارزی دست نگه داشت تا وضعیت ارز 4200 مشخص شود؛ قیمت یک دستگاه سی‌تی‌اسکن در بازار هفت و نیم میلیارد است که اگر ارز 4200 حذف شود، باید این مبلغ را تأمین کنیم و دستگاه جدید بخریم.

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی، در خصوص جلسه ورزشگاه آزادی گفت: زمین ورزشگاه آزادی 60 هکتار است؛ 30 سال قبل در شروع کار با شهرداری قراردادی بوده است و شهرداری متعهد می‌شود که قبال لوله آب 700 متر از وسط این ورزشگاه عبور می‌کند بدون آب‌ها انشعاب آب به این مجموعه بدهد، اما پس از تأسیس اداره آب و فاضلاب در شهرستان تا سال 95 همکاری کرده و به دلیل بدهی جریان آب را قطع کرد و باعث شد این ورزشگاه بزرگ به مخروبه امروز تبدیل شود.

وی افزود: با توجه اینکه این مجموعه برای احیا کامل نیازمند هزینه زیاد است، تأمین امنیت و احیای بخشی از آن در دستور کار قرار گرفت تا این مجموعه به تدریج احیا شود؛ همچنین مدیرعامل باشگاه سپاهان پیشنهاد احیای ورزش‌های ساحلی در این مجموعه را داد.

صالحی با اشاره به کارگروه مهارت و اشتغال‌زایی شهرستان گفت: چهارمین جلسه‌این کارگروه در اواخر دوره مدیرعامل سابق فولاد مبارکه تشکیل شد که جلسه‌ای با مسئول خرید این مجموعه برگزار شد اما با توجه به اینکه ممکن است تغییرات فعالیت این کارگروه کاهش پیدا کند در اولین جلسه با مدیرعامل جدید بر سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه برای استفاده از ظرفیت شهرستان تأکید کردم.

وی با بیان اینکه وضعیت اجاره‌بهای مسکن با توجه به رقابت‌های کاذب به‌شدت افزایش پیداکرده است، اظهار کرد: اولین جلسه در این زمینه را در شهرستان برگزار کردیم و مدتی بعد دولت بخشنامه‌ای صادر کرد که شهرستان‌ها به‌صورت بومی ورود پیدا کنند و جلوی افزایش قیمت‌ها گرفته شود و مجدد در شهرستان جلسه را تشکیل دادیم که خروجی این شد که هر معامله‌ای باید در سامانه ثبت شود تا جلوی معاملات کاذب گرفته شود.

نماینده مبارکه تصریح کرد: لازم است این جلسات باید دو ماه یک‌بار برگزار شود، دادستانی و دستگاه قضا باید با تخلفاتی که در این زمینه انجام می‌شود برخورد لازم انجام دهند، همچنین در مورد یکی از مصوبات این جلسات شهرداری‌ها باید ورود پیدا کنند و زمین‌های قابل آزادسازی عرضه در سطح شهر بیشتر شوند.

وی با بیان اینکه طرح ملی مسکن قابل تامل است و در شهرستان مختلف در شهرهای جدید بر آن تمرکز می‌کنند، بیان کرد: ساخت 22 هزار واحد ملی مسکن در مجلسی برنامه‌ریزی‌شده بود و با توجه به اینکه مردم شهرستان از مجلسی زیاد استقبال نمی‌کنند و باعث مهاجرپذیری بیشتر شهرستان می‌شود و تبعات فرهنگی متعددی ایجاد می‌کند با مخالفت‌هایی شهرستان روبه‌رو شد و به ساخت هشت هزار واجد کاهش پیدا کرد و مشکل ما این است که برای بافت مرکز شهرهای شهرستان چه‌کاری باید انجام دهیم.

صالحی با اشاره به آمار بیکاری در شهرستان مبارکه طی سال‌های اخیر، گفت: طبق آخرین آماری که در سال گذشته داریم آمار بیکاری از 15 درصد به 4/9 درصد رسیده است که اخیراً کارگاه‌ها و شرکت‌های مختلف شهرستان اشتغال‌هایی ایجادشده بود و طی آخرین گزارشی که رئیس اداره کار شهرستان مبارکه ارائه داد، این آمار سه درصد کاهش‌یافته است که البته این آمار هم باید توسط استان تائید شود.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک مشکل دیگری که در خصوص اشتغال وجود دارد، بحث مهاجرت است که در بازه‌های زمانی مختلف مهاجرت‌هایی به این مقصد انجام می‌شود ازنظر قوانین رسمی کشور هم افراد غیربومی که وارد می‌شوند وقتی 10 سال ساکن شوند، همان امتیازات بومی‌ها را دارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به استخدام 130 نفر از افراد بومی در مجتمع فولاد مبارکه، خاطرنشان کرد: این 130 نفر در دوره مدیرعامل قبلی فولاد مبارکه پذیرفته شدند و قرار شد در قالب تفاهم منطقه‌ای جذب شوند تا زمانی که مدیرعامل قبلی بود 56 نفر از آن‌ها استخدام شدند و بعدازآن انتقال داده شدند اما در پی رایزنی که با مدیرعامل جدید داشتیم قرار شد ماهانه تعدادی را جذب ‌کند که تاکنون 102 نفر استخدام‌شده‌اند، همچنین ضریب بومی برای آزمون‌های استخدامی و قراردادی جدید فولاد مبارکه و دیگر صنایع شهرستان لحاظ می‌شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار