نماینده جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی در دیدار با فرمانده انتظامی جهرم گفت: پلیس حافظ مال، ناموس، نظم و امنیت کشور است و حقیقتاً همه قدردان نیروهای خدوم هستیم.

پلیس حافظ مال، ناموس، نظم و امنیت کشور است

به گزارش  خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا رضائی کوچی نماینده جهرم و خفر و عضو مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی با فرمانده انتظامی جهرم دیدار و گفتگو کرد.

براساس  این گزارش؛ این نماینده مجلس در دوره یازدهم در این دیدار گفت: پلیس حافظ مال، ناموس، نظم و امنیت کشور است و حقیقتاً همه قدر دان نیروهای خدوم هستیم.

وی بابیان اینکه تضعیف این نیرو به نفع هیچکس نیست، افزود: اگر افرادی غربگرا با هرج ومرج و اغتشاش به خاطر حوادث اخیر پلیس را نشانه گرفته و قصد تضعیف و زیر سوال بردن این نیرو مقتدر را دارند این حرکات مورد قبول مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ایران نیست و مردم هوشمندانه حامی پلیس و قدر دان زحمات شبانه روزی سبزپوشان هستند./

پایان پیام

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار