عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ در توئیتی از مصوبات حمایتی برای صادرکنندگان و تولیدکنندگان در بررسی بودجه خبرداد.

تعهدات ارزی صادرات برای محصولات ارزآور برداشته شد

به گزارش  خبرگزاری خانه‌ملت؛ مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی،حمیدیه و کارون و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت:

در شیفت سوم بررسی بودجه ۱۴۰۲ در ‎ کمیسیون تلفیق،مصوبات حمایتی برای صادرکنندگان و تولیدکنندگان داشتیم.
اولین لایحه،حمایت از صادرکنندگان صنایع دستی،محصولات باغی و خرما بود که تعهدات ارزی صادرات برای این محصولات ارزآور به عنوان یکی از موانع سرعت بخشی صادرات،برداشته شد.

‏در مصوبه دیگر  
دولت، بانک‌ها و شرکت‌های دولتی مکلف شدند یک درصد از بودجه درآمدی خود را جهت حمایت از هم‌افزایی و ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی، اجتماعی و قرآنی هزینه کنند که نقش بسزایی در افزایش کمی و کیفی تولیدات فرهنگی کشور خواهد داشت./

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار