عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با انتقاد از وضعیت نامناسب صنعت کشور، به مشکلات عدیده فولاد خزرگیلان اشاره‌ کرد و گفت: این شرکت سودآور به دلیل مشکلات مدیریتی و عدم توانایی در پرداخت بدهی‌ها، با اخراج ۳۰۰ کارگر مواجه‌ است.

۳۰۰ کارگر فولاد خزر گیلان در آستانه بیکاری

جبار کوچکی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار خانه ملت، از حال نامساعد صنعت کشور و گیلان انتقاد کرد و با بیان‌ این‌که ضعف‌های این بخش، تاثیر مستقیمی در بروز مشکلات جدی در فرآیند تولید و بهره‌وری دارد، گفت: اخیراً نیز ناترازی برق و گاز، علاوه برایجاد چالش‌های متعدد برای کشور، آسیب‌های ‌جدی متوجه این صنعت سودآور و کارآفرین ‌کرده‌است.

نماینده مردم رشت در مجلس تصریح‌کرد‌: ناترازی ارزی در صادرات و واردات و هم‌چنین تورم و بیکاری نیز ثمره این بحران به‌شمار‌می‌رود و ریشه در عدم ثبات در سیاست‌گذاری‌ها، تغییر مستمر مدیریت‌ها، نقش‌آفرینی بخش‌های غیرتخصصی، ورود نابجای دولت و عدم واگذاری صنایع به بخش‌های خصوصی دارد.

وی در تبیین این سخنان به طرح یک پرسش پرداخت و گفت: شرکت چوکای تالش چه سنخیتی با تامین‌اجتماعی دارد و چرا باید این سازمان کارخانه‌داری را برعهده‌داشته‌باشد؛ درحالی‌که بخش خصوصی از آمادگی، توان و منابع مالی لازم برای اداره مجموعه‌های تولیدی چوکا و پوشش در استان گیلان برخوردار است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه‌داد: بسیاری از مشکلاتی که در حوزه اقتصاد داریم، مدیریتی است و معتقدم به همین دلیل در صنعت، تولید و در بحث اقتصاد با مشکل مواجه‌ هستیم و بخش مهمی از آن در قهر دولت و بخش خصوصی ریشه‌ دارد.

وی هم‌چنین، با گلایه از عدم حمایت و سنگ‌‌اندازی پیش‌روی فعالان بخش‌های خصوصی‌گفت: باوجود ورود مجلس، هم‌چنان دعوا بین بخش خصوصی و دولتی درجریان است و تا زمانی که این قهر وجود داشته‌باشد، ما دچار بحران خواهیم‌بود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی افزود: ضرورت‌دارد برخی مسئولان دست‌اندرکار و سازمان‌های صمت و بازرسی که براساس قانون در واگذاری‌ها صاحب‌نظر هستند، در این زمینه پاسخگو باشند که متاسفانه درحاشیه امن قراردارند و تمامی دغدغه‌ها و پاسخ‌گویی‌ها متوجه بخش خصوصی و فعالان این عرصه است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این میان به مشکل کارخانه فولاد خزر گیلان در آستانه سال نو و خطر بیکاری ۳۰۰ کارگر این مجموعه اشاره و از رایزنی خود با متولیان این حوزه سخن‌به‌میان آورد.

کوچکی نژاد توضیح‌داد: دوسال پیش درهمین ارتباط به تهران رفتم و با مدیرعامل هلدیینگ دانشگاه امام صادق(علیه السلام) که بخش صنعت این مجموعه را عهده‌داراست، صحبت کردم و ضمن اشاره به مشکل فولاد خزر گیلان پیشنهاد دادم که بهتر است شما دانشگاه‌داری را برعهده‌ بگیرید تا متولی یک مجموعه صنعتی بتواند علاوه بر سودآوری، زمینه‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی را فراهم‌کند.

وی در این میان از پیش‌بینی خود مبنی بر بروز مشکل در فولاد خزر با مدیریت ناکارآمد و غیرمتخصص خبرداد و گفت: اکنون باید مسئولان وزارت علوم و دانشگاه امام صادق(علیه السلام) که زیر مجموعه این وزارتخانه است، پاسخگو باشند و برای مردم توضیح‌دهند که به چه دلیل، شرکت سودآوری چون فولاد خزر در تامین حقوق و پرداخت حامل‌های انرژی مورد‌ نیاز خود ناتوان‌ مانده و زمینه‌های بیکاری ۳۰۰ کارگر این مجموعه در آستانه سال جدید فراهم‌ آمده‌است؟./

پایان پیام

آخرین اخبار