جعفر قادری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با تأکید بر ضرورت برنامهریزی دقیق و اقدام فوری در حوزه اقتصاد کشور در شرایط فعلی، گفت:در کوتاهمدت ممکن است بتوانیم با استفاده از منابع و اندوختههایی که در اختیار داریم بخشی از مشکلات را مدیریت کنیم با این حال ما باید به فکر مسائل و مشکلات به صورت بلند مدت نیز باشیم.
وی با بیان اینکه باید براساس شرایط موجود مشوق های اقتصادی و تولیدی را بیشتر کنیم، تصریح کرد:نمیتوان بگوییم چون شرایط مبهم است و کسی سرمایه گذاری نمی کند، ما نیز باید دست و روی دست بگذاریم، بنابراین باید مشوقهای اقتصادی و تسهیلات لازم متناسب با شرایط جنگی طراحی و به سرعت اجرا شود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه وزرای اقتصادی باید اتاق جنگ اقتصادی را تشکیل دهند،اظهار داشت: ما در مجلس تصویب قوانین و مصوبات لازم را انجام خواهیم داد تا مسیر فعالیت اقتصادی هموار شود. در این میان دولت نیز باید آییننامهها را بدون تأخیر تدوین و تصویب کند تا مشخص شود در شرایط جنگی چه تسهیلات و امتیازاتی باید در اختیار فعالان اقتصادی قرار گیرد.البته ما تاکید داریم که این مشوق ها باید افزوده شود تا فعالیت ها مختل نشود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: نمیتوان انتظار داشت در این وضعیت سرمایهگذاری و تولید بدون پشتوانه مشوقهای جدید ادامه پیدا کند. اگر فضای کسبوکار مختل شود و مردم احساس ناامنی کنند، فعالیتهای اقتصادی دچار رکود خواهد شد. باید شرایط به گونهای مدیریت شود که مردم ببینند حتی در زمان جنگ هم کارها تا حد امکان طبق روال پیش میرود.
قادری با بیان اینکه بسیاری از فرآیند های اداری باید کوتاه و یا حذف شود،خاطرنشان کرد: بخش مهمی از این آمادگی به اصلاح ساختارها و کوتاه کردن فرایندهای زائد اداری برمیگردد. بسیاری از مقررات و رویههای زمانبر باید یا حذف یا تسهیل شود تا بتوانیم در چنین شرایط حساسی یک وضعیت اقتصادی پایدار ایجاد کنیم. لازم است دولت و مجلس جلسات مشترک منظمی برگزار کنند تا تصمیمات اجرایی، دقیقاً متناسب با تحولات و نیازهای فوری کشور اتخاذ شود./
پایان پیام
نظر شما