عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت:برای اینکه نظام اقتصادی ما پویاتر و پررونق‌تر شود، لازم است سیاست‌های مردمی‌سازی اقتصاد با جدیت دنبال شود و دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد.

رحمت زاده پشتیری

سعید رحمت‌زاده پشتیری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به ضرورت توجه به ظرفیت‌های بومی و تاریخی اقتصاد ایران در مواجهه با تهدیدات خارجی، اظهار داشت: آنچه درباره تاب‌آوری اقتصاد جمهوری اسلامی ایران باید مدنظر قرار گیرد، احکام بالادستی قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام و برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه است که همگی بر مردمی‌سازی اقتصاد تأکید دارند.

نماینده مردم «صومعه سرا» در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر از این سیاست صحیح فاصله گرفته‌ایم و بیش از اندازه بر اقتصاد دولتی تکیه شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اساسا اقتصاد کشور بر پایه تولید کالا و خدمت استوار است و تولید نیز به زیرساخت‌های مؤثر و پایدار نیازمند است. اگر در شرایط بحرانی و یا جنگی، زیرساخت‌هایی که عمدتاً در خدمت اقتصاد دولتی تعریف شده‌اند آسیب ببینند، طبیعتاً تاب‌آوری اقتصاد با اشکالات جدی مواجه خواهد شد.

رحمت‌زاده پشتیری با اشاره به گستردگی و تنوع اقتصادی کشور افزود: پهنه جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران بسیار وسیع است و این وسعت تاریخی باعث شده مردم ایران، از دیرباز در حوزه تجارت و بازرگانی چه زمینی و چه دریایی فعال باشند. همه استان‌ها، اقوام و اصناف کشور با فرهنگ تجارت آشنا هستند. به همین دلیل حتی اگر بخش‌هایی از زیرساخت‌های رسمی آسیب ببیند، این ظرفیت متنوع اقتصادی می‌تواند به حیات خود ادامه دهد.

وی ادامه داد: به هیچ‌وجه نمی‌توان وسعت اقتصاد ایران را با یک رژیم بسیار کوچک و جعلی مثل اسرائیل مقایسه کرد. در جنگ تجاوزکارانه اخیر، صرفاً اسرائیل طرف تجاوز نبود؛ بلکه ما با جبهه‌ای از قدرت‌های استکباری جهان شامل آمریکا، اروپا و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن‌ها مواجه شدیم که به‌طور آشکار و گسترده از این رژیم حمایت کردند. اسرائیل درواقع عروسک خیمه‌شب‌بازی این جنگ بود و اگر نبود پشتیبانی مالی و تسلیحاتی غرب، توان رویارویی با جمهوری اسلامی ایران را نداشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با وجود این تهدیدات، تصور فروپاشی اقتصادی ما یک تصور محال و نشدنی است. کشور ما از تنوع و عمق اقتصادی برخوردار است و بنگاه‌های کوچک، اقتصادهای محلی، کشاورزان و تولیدکنندگان در استان‌ها و روستاها همچنان بدون اتکا به دولت، نیازهای اساسی کشور را تولید می‌کنند.

رحمت‌زاده پشتیری تأکید کرد: برای اینکه نظام اقتصادی ما پویاتر و پررونق‌تر شود، لازم است سیاست‌های مردمی‌سازی اقتصاد با جدیت دنبال شود و دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار