عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: دولت نباید برای رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان جنگ 12 روزه تنها به شعار دادن اکتفا کند بلکه باید به صورت مکتوب دستورالعمل ها و بخشنامه هایی را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرده و داشبورد اطلاعاتی از نحوه خدمات رسانی به آسیب دیدگان ایجاد کند.

دولت در حمایت از آسیب دیدگان جنگ به شعار دادن اکتفا نکند

اکبر رنجبرزاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با تاکید بر ضرورت ورود جدی دولت برای رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: دولت و همچنین مجلس موظف هستند خسارات کسانی که در جنگ 12 روزه به لحاظ روحی و روانی و اقتصادی و مالی آسیب دیده اند را جبران کنند و همه باید به سوی حل این مشکلات بشتابند.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در بسته حمایتی که برای این افراد مطرح شده باید بازسازی منازل تخریب شده، تامین لوازم خانگی که آسیب دیده اند و جایگزین مناسب برای خودروهای تخریب شده لحاظ شود، همچنین افرادی که در این جنگ مجروح شده اند باید جانباز جنگ تحمیلی محسوب شوند.

وی تاکید کرد:ما نباید افرادی را فراموش کنیم که در بدترین شرایطی که دشمن ایجاد کرد مقاومت و ایستادگی کردند و ماندگار شدند و در محل کار و ادارات مربوطه اعم از بیمارستان ها و مراکز خدمات رسان در سنگرهای خدمت ماندند و اگر کسانی هم آسیب جانی یا مالی دیده اند باید دولت با سرعت و دقت و یک نگاه اجمالی همه جانبه برای حمایت از آنها برنامه داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، ادامه داد: این برنامه ها نباید فقط در حد تئوری و شعار دادن باشد بلکه باید به شکل مکتوب دستورالعمل، آیین نامه و بخشنامه هایی را به همه دستگاه های مربوطه ابلاغ کنند تا تکالیف آنها روشن و مشخص باشد و دستگاه های مربوطه هم باید مکلف شوند که به صورت هفتگی و کوتاه ترین زمان مشکلات آسیب دیدگان را حل کنند و همان طور که از ایثارگران و خانواده مکرم شهدای 8 سال دفاع مقدس حمایت شد از آنها نیز حمایت شود تا به یک آرامش و رفاه نسبی برسند.

وی خاطرنشان کرد: قطعا کوچکترین کوتاهی در این زمینه به نوعی کمک به دشمنان تلقی می شود و ما نمی توانیم صبر کنیم و نسبت به وضعیت این آسیب دیدگان بی تفاوت باشیم.

رنجبرزاده افزود: البته دولت اقداماتی در جهت حمایت از آسیب دیدگان انجام داده است کمااینکه در حوزه جبران خسارات منازل آسیب دیده تقسیم کار شده است و هم بنیاد مسکن و هم شهرداری ها و شهردار تهران اقداماتی را انجام داده اند اما ضرورت دارد که گزارش این اقدامات به مردم ارائه شود و موانع و پیشرفت ها را شفاف بیان کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم اکنون لازم است یک پایگاه اطلاع رسانی مخصوص برای ارائه گزارش از نحوه خدمات رسانی به آسیب دیدگان ایجاد شود که به صورت آنلاین اطلاع رسانی کند ضمن اینکه دستگاه های مربوطه را بهم متصل کند تا گزارش هایی از نارسایی های احتمالی را دریافت و در جهت رفع آنها اقدام کنند.

رنجبرزاده بیان کرد: لازم است یک داشبورد اطلاعاتی در این حوزه ایجاد شود تا دولت از ریاست جمهوری تا وزرا و سایر مسئولان مربوطه یک رصد روزانه ای در بالاترین سطح از نحوه خدمات رسانی داشته باشند تا مردم احساس کنند که گوش شنوایی برای رفع مشکلات آنها وجود دارد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار