عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به ابتکار عمل ایران در برگزاری نشستی در حاشیه کنفرانس رؤسای مجالس جهان در ژنو گفت: رئیس مجلس نیز به خوبی جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه به کشورمان و همچنین جنایات علیه مردم غزه را با نسل کشی و تحمیل گرسنگی بیان کردند.

رئیس مجلس به درستی جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه را تبین کردند

وحید احمدی در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به حضور دکتر قالیباف رئیس مجلس در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان که در ژنو برگزار شد، گفت: از آنجا که این نشست جلسه‌ای به ابتکار اتحادیه بین‌المجالس جهانی IPU و با همکاری سازمان ملل متحد است و در سطح روسای مجالس برگزار می‌شود، دارای اهمیت است. حدود ۱۱۰ کشور و ۱۱۲ هیأت و ۹۶ رئیس مجلس در این اجلاس شرکت کردند که اهمیت جمهوری اسلامی را برای حضور در آن نشان می‌دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: از این ظرفیت می‌توان برای تبین مسائل کشورمان و همچنین برقراری ملاقات های دوجانبه با روسای مجالس حاضر در اجلاس بهره برد. البته برگزاری این اجلاس پس از جنگ ۱۲ روزه فرصت مغتنمی است، کشورهای زیادی جنایات رژیم صهیونی در ایران را محکوم کردند لذا از این فرصت هم می‌توان استفاده کرد تا ذهنیت و تصاویر متفاوتی که از جمهوری اسلامی شکل گرفته را اصلاح کرد.

وی افزود: هیات پارلمانی کشورمان در این اجلاس و دیدارهای دوجانبه باید مواضع خود را به روشنی تبیین و نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی نیز شفاف‌سازی کنند.

احمدی با بیان اینکه آقای قالیباف به درستی مواضع جمهوری اسلامی را بیان کردند، اضافه کرد: رئیس مجلس در دیدارهای روز گذشته و در نشست ابتکاری ایران در ژنو به خوبی حقانیت و مواضع کشورمان در جنگ ۱۲ روزه و همچنین جنایات رژیم صهیونیستی در غزه در قالب فشار بر مردم با ابزار گرسنگی و همچنین نسل کشی را بیان کردند و واکنش خوب حضار نیز نشان میدهد که این مطالب مورد توجه قرار گرفته است./

پایان پیام  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار