نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی از پیشرفت پروژه‌های کلیدی عمرانی و آموزشی در حوزه انتخابیه خبر داد و تاکید کرد که این پروژه‌ها به زودی تکمیل و بهره‌برداری می‌شوند.

دیدار نماینده مشهد با رئیس سازمان خصوصی‌سازی/ قفل مولدسازی در استان خراسان رضوی باز شد

احسان عظیمی‌راد نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌ و گو با خبرنگار خانه ملت از تصویب مصوبه هیات عالی مولدسازی برای بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شهرک شهید رجایی مشهد خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مستمر اینجانب و همکاری خانم عالی‌پور، رئیس سازمان خصوصی‌سازی، پیشنهادات مطرح شده در نشست مورخ ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ به تصویب رسید و قفل مولدسازی در استان رسماً باز شد.

نماینده مردم مشهد و کلات درمجلس شورای اسلامی، افزود: با اجرای این مصوبه، سرمایه‌گذاری به ارزش دو هزار میلیارد تومان برای تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان انجام خواهد شد و این اقدام مایه خوشحالی مردم عزیز حاشیه شهر مشهد است.

آسفالت روستای دوله در مرحله پایانی

نماینده مردم مشهد و کلات همچنین از نزدیک شدن به پایان پروژه آسفالت روستای دوله در دهستان درزاب، بخش مرکزی شهرستان مشهد خبر داد و گفت: این خدمت حاصل پیگیری‌های مستمر و همکاری صمیمانه دهیار، اعضای شورا و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است و رضایت مردم، دلگرم‌کننده است.

افتتاح قریب‌الوقوع مدرسه ۱۲ کلاسه جعفر برزگر در گلشهر

عظیمی‌راد درباره حوزه آموزشی نیز اظهار داشت: با پیگیری‌های مستمر اینجانب و همکاری شهرداری منطقه ۵، مدرسه ۱۲ کلاسه خیر محترم آقای جعفر برزگر در محله گلشهر مهرماه سال جاری آماده افتتاح خواهد شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این مدرسه پنجشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳ با مشارکت کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ایران، وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی مهاجرت آغاز شد و امیدواریم با ادامه پیگیری‌ها، به زودی شاهد افتتاح رسمی آن باشیم.عظیمی‌راد در پایان تاکید کرد که پیگیری‌ها برای تکمیل و تجهیز پروژه‌های عمرانی و آموزشی همچنان ادامه دارد تا مردم مشهد و کلات از خدمات و امکانات بهینه بهره‌مند شوند./

پایان پیام 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار