نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس، از نشست با رییس‌جمهور به منظور پیگیری برای تامین فضای آموزشی متناسب با نیاز موجود در زنجان خبر داد.

نشست با رییس‌جمهور جهت پیگیری تامین فضای آموزشی در زنجان

به گزارش خانه ملت، مصطفی طاهری در جلسه نهضت مدرسه‌سازی که با حضور رییس جمهور برگزار شد، گفت: مدرسه‌سازی در استان زنجان به صورت متقارن رشد نکرده است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت فضای آموزشی در مرکز استان زنجان، ادامه داد: شهر زنجان در حوزه آموزش و پرورش یکی از محروم‌ترین مناطق است و فضای آموزشی از دغدغه‌های اصلی مردم به شمار می‌رود.

وی با اشاره به توزیع نامتوازن فضاهای آموزشی در سطح این استان، تصریح کرد: در برخی مناطق استان، ایجاد فضاهای آموزشی به‌صورت متقارن صورت نگرفته و این موضوع موجب بروز کمبود در برخی نقاط و مازاد در برخی دیگر شده است.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، تاکید کرد: در شهر زنجان، به‌ویژه در شهرک‌های جدید، با کمبود جدی مدرسه مواجه هستیم که باید برای رفع این معضل برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام شود./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha