نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری‌های مستمر در حوزه‌های آموزش‌وپرورش، راه، خدمات شهری و روستایی منجر به جذب صدها میلیارد ریال اعتبار و آغاز پروژه‌های عمرانی جدید در مناطق کم‌برخوردار حوزه انتخابیه شده است.

به همت نماینده اهواز؛ ۲۰۰ میلیارد اعتبار جدید برای شهر ویس اختصاص یافت/ دو زمین چمن مصنوعی برای مدارس کوی علوی ساخته می‌شود

سید محسن موسوی‌زاده نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم، گفت: مدرسه ۹ کلاسه غیرقابل استفاده عین‌دو از جمله پروژه‌های راکد بود که با جذب اعتبارات جدید از سازمان نوسازی مدارس کشور، به یک واحد ۱۲ کلاسه تبدیل و به‌زودی به دانش‌آموزان منطقه تحویل داده می‌شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، افزود: دبستان قدس در خیابان نامی کمپلو شمالی نیز به دلیل فرسودگی تخلیه شده بود که با تأمین اعتبار جدید، عملیات تخریب بنای قدیمی آغاز و مقرر شد مدرسه‌ای ۱۲ کلاسه جایگزین آن شود.

موسوی‌زاده همچنین از احیای پروژه نیمه‌کاره استخر آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز خبر داد و اظهار داشت: این پروژه سال‌ها متوقف مانده بود که پس از جذب اعتبار مورد نیاز، پیمانکار عملیات نوسازی و تکمیل را آغاز کرده و ان‌شاءالله تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

نماینده مردم در مجلس، توسعه زیرساخت‌های آموزشی را عامل تحقق عدالت آموزشی دانست و تصریح کرد: گسترش فضاهای آموزشی تنها یک اقدام عمرانی نیست، بلکه بنیان تربیت نسل آینده است و با همه توان این مسیر را ادامه خواهیم داد.

وی با اشاره به نتایج پیگیری‌های عمرانی در شهر ویس یادآور شد: در دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان، مقرر شد ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار جدید برای اجرای پروژه‌های شهری ویس اختصاص یابد که ۱۰۰ میلیارد ریال آن به ساماندهی خیابان‌ها و معابر و ۱۰۰ میلیارد ریال دیگر به توسعه فضای سبز و تکمیل پارک‌ها اختصاص دارد.

موسوی‌زاده ادامه داد: در دیداری جداگانه با مدیرکل امور مالیاتی استان نیز موضوع اختصاص حق آلایندگی و ارزش افزوده به شهر ویس مطرح شد که با قول مساعد ایشان همراه بود.

به همت نماینده اهواز؛ ۲۰۰ میلیارد اعتبار جدید برای شهر ویس اختصاص یافت/ دو زمین چمن مصنوعی برای مدارس کوی علوی ساخته می‌شود

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس درباره پروژه‌های راه و خدمات روستایی نیز، گفت: عملیات بهسازی مسیرهای حلاف، آلبوثنوان و بامدژ با اعتباری بیش از ۶۰ میلیارد تومان آغاز شده است. همچنین تأمین روشنایی مسیر اهواز تا الهایی و رفع مشکلات آب شرب روستاهای مسیر حلاف با مشارکت شرکت نفت در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه، افزود: در نشست با مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب نیز تأمین هشت کیلومتر لوله ۱۶ اینچ برای انتقال آب شرب و اجرای روشنایی مسیرها در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت به تصویب رسید.

به همت نماینده اهواز؛ ۲۰۰ میلیارد اعتبار جدید برای شهر ویس اختصاص یافت/ دو زمین چمن مصنوعی برای مدارس کوی علوی ساخته می‌شود

موسوی‌زاده در ادامه از پیگیری احداث نخستین مدرسه در منطقه کوی سادات اهواز خبر داد و گفت: در بازدید میدانی با حضور مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه ۴، روند تعیین تکلیف زمین آموزشی بررسی شد و مقرر گردید عملیات اجرایی احداث مدرسه جدید در این منطقه محروم هرچه سریع‌تر آغاز شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم همچنین درباره رسیدگی به وضعیت ورزشی مناطق کم‌برخوردار بیان کرد: در شورای ورزش کوی علوی مقرر شد دو زمین چمن مصنوعی در مدارس منطقه احداث و دیوارچینی زمین‌های ورزشی با همکاری شرکت فولاد اکسین انجام شود.

به همت نماینده اهواز؛ ۲۰۰ میلیارد اعتبار جدید برای شهر ویس اختصاص یافت/ دو زمین چمن مصنوعی برای مدارس کوی علوی ساخته می‌شود

وی درباره فعالیت‌های میدانی خود در مناطق شهری اهواز گفت:هر روز از ۱۵ تا ۲۰ نقطه از حوزه انتخابیه بازدید دارم تا بدون واسطه در جریان مشکلات مردم قرار گیرم. رویکرد میدانی مسئولان می‌تواند بخش زیادی از مشکلات مناطق شرق اهواز را برطرف کند.

موسوی‌زاده با اشاره به نشست خود با شورای شهر کوت‌عبدالله خاطرنشان کرد: شهر کوت‌عبدالله از زمان جدایی از کلان‌شهر اهواز، با کمبودهای زیرساختی متعددی مواجه بوده و جبران این عقب‌ماندگی‌ها نیازمند تلاش شبانه‌روزی است. در این راستا ۱۱۵ تن قیر رایگان برای بهسازی معابر این شهر اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: پروژه‌های احداث میدان میوه و تره‌بار، زمین چمن کوی شکاره ۱ و پارک ساحلی شهدای نفت در دستور کار قرار دارد. همچنین پیگیری پروژه مهم پل روگذر روبه‌روی پل ششم از اولویت‌های اصلی بنده در حوزه زیرساختی است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار