جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به نشست امروز (یکشنبه، ۱۸ آبانماه) کمیسیون گفت: در این جلسه، رئیس سازمان بسیج سازندگی با حضور در کمیسیون گزارشی از عملکرد این سازمان در حوزه حمایت از تولید و اجرای طرحهای سازندگی ارائه کرد.
وی افزود: در این گزارش، ضمن تشریح اقدامات انجامشده، انتظارات و تکالیف قانونی مرتبط با حوزه فعالیت کمیسیون نیز مطرح شد تا در مسیر تدوین و اصلاح قوانین، بتوان از ظرفیتهای سازمان بسیج سازندگی برای حمایت از تولید ملی بهره گرفت.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس ادامه داد: در بخش دوم نشست، اصلاح ماده (۱۶) قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی» مورد بررسی قرار گرفت. کلیات این ماده پیشتر در کمیسیون تصویب شده بود و در جلسه امروز، کمیته تخصصی گزارش خود را درباره جزئیات آن ارائه کرد.
قادری خاطرنشان کرد: برخی از اعضای کمیسیون نیز دیدگاهها و پیشنهادهای خود را برای بهبود اجرای این قانون مطرح کردند. همچنین مقرر شد در جلسه آینده، موضوع تمدید یا بازنگری در بندهای مربوط به «ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی بادوام و کمدوام» در چارچوب برنامه هفتم توسعه مورد بررسی قرار گیرد.
وی در پایان تأکید کرد: هدف کمیسیون ویژه حمایت از تولید، بهبود فضای کسبوکار و تقویت تولید داخلی از طریق همافزایی ظرفیتهای قانونی و نهادی کشور است. /
پایان پیام




نظر شما